Takie bałagany to bym chciała miec
Jakbym siebie czytala tez jakies ciagoty mam ...to chyba powrót do dziecistwa ....
U mnie same chłopaki w domu, nawet psa mam … może kotkę sobie sprawie i różową obróżkę dostanie Ostatnio ubrałam nawet mocno infantylne różowe skarpetki w pieski i … potem wystawały mi z botków, wiocha jak nic może płot różowy sobie machnę... no, chociaż jedną deskę
Ewciu rozowo mi ....slicznosci landrynkowe
Gosiu wisienki trzy szukalam wyzej szczepionych i jak juz kupilam to sie pojawiły buu , bede jej scinala te boczne niskie pedy i bedzie jeszcze szczuplejsza .....
Juzia ja tez taki obled czuje ze jeszcze nie przekwitły a ja juz mysle jsk bedzie w przyszłym sezonie
Takie tulipankowo to pryszcz! Ale już mam plany na jesień Odpozdrawiam
No władnie.....teraz juz wiem i dopytuje sie dlaczego?
Ślicznie u Ciebie Amanogawy urocze, też je mam, ale tak jak u Ciebie, jeszcze malutkie, ale już teraz pięknie kwitną.
Jola,co to za buki?
Jolu masz cudny elegancki ogród, miło oglądać takie zdjęcia rano przy kawie proszę o więcej
Piekny biały ogród powstaje!!!! Szczękę już zbieram Nie zapomnij zrobić fotki platanom , wpadnę wieczorem na rekonesans.
Pięknie
Jola pięknoty same u Ciebie, Ty to potrafisz Działaj Kobieto działaj bo to bardzo miłe dla oka potem jest Ale te tony ziemi, macie kondycję, szacun i buziak