Widzę zlot się udał i wszystko dobrze, takie imprezy są najlepsze
Ogród cudny jak zawsze ja na swój narazie mam brak czasu praca i praca ehh tylko w wolnej chwili przelecę zobaczyć co kwitnie, i tyle mnie widziano.
Więc lece dalej Pozdrawiam
Piękne lilijki! Ja mam dwie , od dwóch lat, w ub. roku ledwie nos wystawiły, w tym wyrosły na 20 cm i finito. Czego im brakuje? Może za kwaśna ziemia? Bo przy hortkach rosną. Ale inne lilie radzą sobie normalnie, a te kapryszą coś.
Hanka_andrus jak ja bez wodnych mógł bym funkcjonować
W ogrodzie cały czas coś się dzieje a ja mam brak czasu aby trawę wykosić i inne rzeczy porobić więc radzi sobie sam.
Co nie gdzie coś kwitnie i się rozwija i to fajnie, czekam chwili wolnego aby wyskoczyć i oblecieć co gdzie się rozwija
Dziś wypatrzyłem lilia złotogłów że kwitnie 2 kwiatuszkami
Dziś leje i leje i dobrze bo sucho do oczka doleje wody
Lilie wodne zarosły oczko i kwitną jak szalone dziś było 16 kwiatów, czekam z utęsknieniem na kwiaty juk ogrodowych będzie kwitło 5 odmian w tym roku.
Ehh podziwiam podziwiam mi coś słabo puszcza ten od cb ale 4 kastry już w oczku mam mniej liści niż ty bo wyciepałam je bo były bbeeee, zostawiłem te ładne dałem nawozu i czekam niech rosną , Ale twoje pobiły moje
To one dają czadu.. na dziś mają już chyba 8 pąków I mam ich 3 wielkie kastry !!! Ryby wyeksmituję, bo lotosy się nie zmieszczą.. I 3 kastry żółtych
Pomiędzy pomidorami, ogórkami a koperkiem Jutro może je zwoduję.. jest ciepło
Z zadbaniem to niestety już nie masz racji,. ale tak ma być.. na ogrodnika mnie nie stać.. i basenie dziura.. woda się leje..buuuu .. muszę wodęzlać ...buuuu a nie mam czasu.. to jeszcze i basen zastrajkuje
Mam trochę fotek, wieczorkiem powrzucam ..zapraszam..