Danusiu - ja na Twoim miejscu zacząłbym międzynarodową promocję Gardenarium Może na tych portalach niekoniecznie, ale do jaskini przed nami się nie chowaj
No oczywiście mi Ogrodowisko też wystarcza, jednak tam oglądam zazwyczaj fotki z takich nowoczesnych ogrodów. Ale to one za dziesiątki a może i setki tysięcy ale co tam oglądac można
A jeśli chodzi o snapa to za bardzo nie ogarniam tej mody. Może jestem trochę staroswiecki. Założyłem ale nie korzystam
Ogrodowisko mi wystarcza w kwestii ogrodowych zagadnień Na I śledzę znajomych, kilku celebrytów i modelki Victoria's Secret
Jednak i tak jestem walnięty na punkcie snapchata
Na insta czuję się bardziej anonimowy z powodu zawężonego grona odbiorców, a prywatność aktualnie cenię sobie bardzo... Podziwiam ludzi, którzy potrafią wrzucić na Fb swój dom, samochód, dziecko i wszystko inne... Zmieniając ostatnio swoje profilowe na fb zablokowalem nawet możliwość otwarcia go To dopiero przedpotopowe podejście A na insta widnieje głównie moja twarz, wiec za dużo do podziwiania nie ma
Na wysokie tulipany mam nerwa, bo w tym roku zakwitly w naprawdę skromnej ilości... Dlatego pójdę w te cebule, które na pewno się rozmnożą A wykopanych zwykłych tulipanów z zeszlych lat i tak mam od groma
Nie wracałem z uczuciem niedosytu, bo dzięki świetnej ekipie spędzanie tam dni kończyły się nad ranem Było intensywnie, wiec powrót był z uśmiechem na twarzy