Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:45, 15 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)

No oczywiście mi Ogrodowisko też wystarcza, jednak tam oglądam zazwyczaj fotki z takich nowoczesnych ogrodów. Ale to one za dziesiątki a może i setki tysięcy ale co tam oglądac można

A jeśli chodzi o snapa to za bardzo nie ogarniam tej mody. Może jestem trochę staroswiecki. Założyłem ale nie korzystam

A to się nie dogadamy - bo nieraz to ja więcej snapów nagram niż postów na forum napiszę
Sebek 22:48, 15 wrz 2015

Jana napisał(a)
czyżby bez tulipanów?, nie wierzę

Jeśli choć połowa z tych co mam wykopane zakwitnie to i tak będę miał co podziwiać Nowych nie kupię - chyba, że dopiero wiosną kwitnące w doniczkach
mateuszmichn 22:51, 15 wrz 2015

Sebek napisał(a)

A to się nie dogadamy - bo nieraz to ja więcej snapów nagram niż postów na forum napiszę

Hahha no to nieźle. Ja nje ogarniam tego. Chyba że chcesz mnie uświadomić o co w tym chodzi xD
Madzenka 07:04, 16 wrz 2015

Doczytam wszystko wieczorem a teraz macham
Monika76 07:14, 16 wrz 2015

Piękny masz ten ogród Sebcio. Widać że uwielbiasz" grzebać" w ziemi i wychodzi Ci to super. Podpowiedz mi czy werbenę mogę wysiać późną jesienią , aby do wiosny sobie w ziemi poleżała?
Borbetka 08:01, 16 wrz 2015

Bardzo kolorowo Sebek u Ciebie. Ja muszę kolor uzupełnić, tylko jak to w cieniu zrobić? O wiele trudniej niż w ogrodach słonecznych.
abiko 09:23, 16 wrz 2015

Ja cię.. już gwiazdka? przecież jeszcze listopada nie ma;P Ale powiem Ci Seba.. pomysł z gwiazdkami pierwsza klasa)
Ja nie mam instagrama ani fb, po 14 latach pracy w IT i wiedzy co można zrobić z tym co ludzie często bezmyślnie wrzucają do siebie, nie mam zamiaru. To jest dopiero przedpotopowe podejście
MiraR 09:45, 16 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Na insta czuję się bardziej anonimowy z powodu zawężonego grona odbiorców, a prywatność aktualnie cenię sobie bardzo... Podziwiam ludzi, którzy potrafią wrzucić na Fb swój dom, samochód, dziecko i wszystko inne... Zmieniając ostatnio swoje profilowe na fb zablokowalem nawet możliwość otwarcia go To dopiero przedpotopowe podejście A na insta widnieje głównie moja twarz, wiec za dużo do podziwiania nie ma

Sebku zgadzam się z tym co napisałeś i nie chodzi tylko o Fb.Wszelakie fora również.I pierwsze co zawsze myślę-to jak ludzie nie boją się o swoją prywatność a po drugie..otwarte wrota dla złodziei..i co się potem dziwić skąd mają namiary,skoro wszystko jest podane na dłoni wraz z domem,autem a nawet rzutem działki.
Madzenka 22:19, 16 wrz 2015

Fb w odwrocie wiem o tym od kiedy babcia moich siostrzeńców (czyli moja siostra) zalozyła sobie konto
Ty malujesz gwiazdki zamiast sniegu a ja chyba w tym roku będe na bordowo malować ambrowce. Zielone jak cholewcia!
Sebek 09:37, 17 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)

Hahha no to nieźle. Ja nje ogarniam tego. Chyba że chcesz mnie uświadomić o co w tym chodzi xD

Mnie uświadamiały dwie kumpele, Tobie też polecam ten sposób