Kasia, szykuj plan, tam Ci Pan sprowadzi co zapragniesz, a potem drzewo przez okno będziesz podziwiać w swoim ogrodzie, ale w pierwszej kolejności dziki zneutralizuj
Ach, w tej szkółce można dostać rozdwojenia jaźni - nie wiadomo za czym się rozglądać czy za drzewami czy za Panem - te co były na pewno potwierdzą, Jola ma ten przykład
Nie, jeszcze nie weszlismy na ten stopień wtajemniczenia ja juz widziałam te drzewa jak Marikeny ogladalam - zachęcał mnie do zakupu, ale trochę przerażona byłam ich rozmiarami, szczególnie się to tyczy ambrowca.
To się okaże za parę dni, a na teraz jedno jest pewne - ja padłam z wrażenia jak Twoją rewolucję zobaczyłam - zapowiada się odjazdowo! Trzymam kciuki za Twój kręgosłup i coby motywacja dalej tak wysoka się utrzymywała!
A jeszcze walczę ... ale wiesz jak to jest jak się chodzi jednocześnie do pracy Ale zdjęcia pokaż ... chociaż sobie powzdychamy
Może się lepiej poczuję
Wypoczywam do woli, co prawda o tej porze to tylko eM z atrakcji hotelowego kurortu korzysta, a ja z Małą już w łóżku, za to zaległości na O troszkę nadrobię
Ciekawa jestem czy zastane je w pozycji pionowej czy poziomej - ponoć wiało tam u nas konkretnie, a ja je sądziłam prawie w biegu, to nic nie wiadomo
Miły Pan juz mi ambrowca i tulipanowca wyhaczyl, tylko chyba tira i wózek widłowy po nie bym musiała podstawic
Coś tam wrzucę, tylko nie wiem czy Was drażnić, bo słyszałam, że pod względem pogodowym tydzień fatalny, a tu na szczęście pogoda wymarzona.
Czytałam, że coś Cię dopadło, ale mam nadzieję, że odgoniłaś już to choróbsko?
Ja uwielbiam "kule"bukszpanowe... hihihi cos rosnąć nie chciały cały sezon buuu wiec są lichutkie
Hakone piękna to fakt.
Z cała tą rabata musze jeszcze zrobić porządek tzn musze w wielu miejscach wybrać przy roślinach piasek, wymieszać go z ziemią aby jednak było miej piasku i rośliny z korzeniami mogły się rozchodzi
Zobaczenia Kasi ogrodu bym sobie nie odmówiła z byle powodu, ale tym razem bilet powrotny dopiero na poniedzialek - jeszcze się wbije na jakąś imprezkę w ogrodzie "pod górkę" na pewno