Teraz dopiero zobaczyłam, o której piszesz!!!
Prawdę powiedziawszy ozdób to ubywa z dnia na dzień ... ale może jeszcze coś wyhaczyszZawsze chętnie zapraszam do mnie
Dziękuję Najbardziej podoba mi się na pierniczkach biały lukier własej roboty malowany minimalistyczną kreską eM do takich prac absolutnie się nie garnie ... a pomocnicy w planach na przyszły rok może?
Ty dziergasz sweterek na wianek to Ty jestes niesamowita.mi zajelo to kilka dni.a biezniki to proste linie do przyszycia. Niech Ci bylo nie bedzie bo przestane pisac co u mnie
Ja pierniczki udekorowalam wczoraj i dzis resztę. Z dekoracjami za to jestem w tyle. co do dziergania to chyba zrobie sobie szalik, kiedys babcia mnie uczyla jak to sie robi ciekawe czy pamietam.
U mnie Kinga nie zdążyła jeszcze udekorować pierniczków jak syn wsunął z kilkanaście sztuk ... drugi raz nie zdążę już zrobić ... bo jeszcze okna na mnie czekają
Dobranoc Edytko i dziękuję
Niesamowita jesteś
Ja upiekłam pierniczki i dokończyłam dziergać sweterek na wianek i jestem z siebie taaaaka dumna ... ale jak czytam co u Ciebie to łyso mi
Wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam świątecznych pierniczków ..... dzięki nawigatorce udał mi się ten debiut ... a i dzieci miały w tym swój udział ... i sporo zabawy (nawet syn się zaangażował)
PS Dekoracje autorstwa mojej córki
PS.2 Buziaki Asiu
Akurat dlatego, że była świeżo po myciu. Zmywarka sobie akurat cichutko pracowała a ja kończyłam czyścić podłogę. Normalnie taka nie jest. Tu postawię kubek, tam mały rzuci swoje autko, M nie wyrzuci skórki z mandarynki itd i już robi się bajzel.
Produkcja betonowa mnie wciągnęła przyznaje
Dzięki
Widzę, że nie tylko w ogrodzie masz wszystko wymuskane ... kuchnia piękna i w takim idealnym porządku Brawo ... i jeszcze produkcję betonową uruchamiasz ... dzielna jesteś ... życzę Ci byś szybko uporala się z dylematami przedszkolnymi