Edyta ma bystre oko Nawet nie zwróciłam uwagi na te różne odcienie. A biały to mój ulubiony kolor, chociaż mój syn twierdzi, że to w ogóle nie jest kolor
Tak , wiem to , tym bardziej, że rośliny nie są takie małe a już całkiem tłuściutkie dopiero przecież startują, a za chwilke dopiero będą sie rozrastać
Ale nie mogę sie doczekać
nadrabiam ...dół prawie odmyty )).....ale u mnie jakas zielona mazia z kurzem pokryła samochód meble na tarasie i okna dachowe ..... czy to brzozy tak pylą? a samochód umyty w sobote ..dzisiaj z znowu oblebiony tym czymś i kurzem ...ale jak się przyglądnełam na parkingu jak wygladaja inne auta to 80% aut tak teraz wygląda
z ty.m myciem to robota głupiego ...jak i z plewiem niestety ...ciągle człowiek jest w okrązeniu i nijak nadążyc
chyba żartujesz Edytka. Co zrobię zdjęcia, ze już i u mnie, wszędzie juz wszystko na dalszym etapie. Wiec dalej siedzą fotki w aparacie.
Te sprzed tygodnia nieaktualne, hi, hi
u mnie exotic jeszcze w pąkach.
Edytko tak przy meblach na tarasie na tej małej skarpie rośnie skalna drugi sezon u mnie ale zachwycająca jest już ją uwielbiam to był bardzo dobry wybór.
A lawenda już po cięciu trochę przyschła po zimie ale już odbija.
Pewnie taki ala' serialik powstanie, tylko kolejne odcinki mogą się pojawiać z niezbyt dużą częstotliwością.
Moglibyśmy już beton zamawiać, ale eM na razie nie może wolnego w pracy wziąć, żeby tego dopilnować.