osz ty cwana bestyjo chyba masz dłuższy staż małżeński kochana
a o takie, podpatrzone u wujka google miska zmienię, zamiast kropelek różowe serduszka, bo kropelki chce mody
trochę zabawy tylko mój ma problem bo teraz powiesić trzeba,pewnie znowu trzy dni wkrętarka będzie się ładować już raz tak było że pierwszego dnia zapomniał przynieść z garażu,drugiego przyniósł ale nie podłączył do prądu bo zapomniał,dopiero na trzeci dzień się udało,a 10 mi roboty było
A czemu nie możesz? ... poprawisz mu tym humor ... a wtedy zawsze łatwiej ... może mógłby coś dla Ciebie zrobić?
Bo ja wiem,jakoś o trzecie maleństwo nie marudzi to chyba pogodził się z losem,ale ostatnio stwierdził że samodzielne po tatusiu,tylko nie bardzo wiem co miał na myśli
taaa a teraz sie nie mogę przyznać przed mężem ze miał racje chcąc robić odwodnienia wokół całego domu i będzie żwirowa rzeczka
Czyli u Ciebie znowu eM nieusatysfakcjonowany?
Aaaa już wiem ... wizję miałaś, powiadasz?
Mi sie za drugim razem udało nie dość że dziewczynka to skóra zdjęta że mnie,a synek do teściowej podobny i z wyglądu i z charakteru koszmar normalnie
O drugim możesz pomyśleć jak najbardziej ... ale powiem Ci, że mój syn był długo żywą kopią eMa a teraz wszyscy mówią, że jest podobny do mnie
100% taty Niestety jestem poszkodowana przez matkę naturę... Chyba trzeba będzie jeszcze raz spróbować
... a może jakąś fotolerację z tej produkcji nam zapodasz?:
Reniu szczerze mówiąc nie wiedziałam że jest jeszcze wyższa ja mam mały ogród to nawet lepiej .
To Ty masz panią rudolfową ?
miło zastanawiam się nawet czy ich nie doprodukować dla chętnych
Reniu kupiłam go jako zebrinusa i od Ciebie się dowiedziałam że to apasche bo chyba tak jest nie jest wysoka kępa ale jest piękna i do tego ciekawie kwitnie .Jesem bardzo zadowolona i już mam kilka sadzonek Bezproblemowy jak ma za sucho to jest mniejszy i bidniejszy ale tez piękny .Co ciekawe mam już kilka kęp a zakwitły dwie @ kwitnące są na słoneczku i były podlewane częściej >A mam jednego w półcieni to ma cętki mniej wyrazne Tak czy siak warto mieć Ja też rozglądam się za taką choinką ale na podwórko
Widzę, że tez masz szare i mniejszą czarną ... brakuje mi tylko białej Buziaki
odwodnienie mam na dwóch innych rynnach, tutaj zostawiłam tak specjalnie. taką wizje miałam