Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

ren133 00:08, 03 gru 2015

Widzę, że tez masz szare i mniejszą czarną ... brakuje mi tylko białej
Buziaki
Milka 06:08, 03 gru 2015

Ladne bombki, kojarza mi sie z Japonią
Madzenka 07:03, 03 gru 2015

Asisko_2005 napisał(a)

Madzenko a nie możesz mieć tego samego rozwiązania od strony domu? ja mam we wnątrz salonu, sterowane alarmem i nie musze się martwic wiatrami. U mnie s łonce o każdej porze dnia w salonie i gdyby nie żaluzje + klimatyzacja to bym się wytopiła na skwarkę.

Aluminium lepiej odbija promienie na zewnatrz. Boje sie, ze mi sie fotele w ogrodzie usmażą jesli beda na zewnatrz.
A poza tym moj dom lepiej wyglada z żaluzjami fasadowymi na zenątrz a to było równiez dla mnie z powodu odczuć estetycznych wazne. To moj drugi dom i takie detale były dla mnie niezwykle istostny. Ale kiedys bedzie trzeci dom
Madzenka 07:04, 03 gru 2015

ren133 napisał(a)
Widzę, że tez masz szare i mniejszą czarną ... brakuje mi tylko białej
Buziaki

Białych mam chyba ze sto z poprzedniego roku ale na grafitowej ścianie był zbyt duzy kontrast, dlatego na tej scianie nie bedzie bialych
Madzenka 07:05, 03 gru 2015

Milka napisał(a)
Ladne bombki, kojarza mi sie z Japonią

Mi tez. Zachorowałam na lampki na choinke origami..... Z papieru.... Ale za drogie a przeciez program oszczędnościowy włączyłam
nawigatorka 07:46, 03 gru 2015

Madzenka napisał(a)

Mi tez. Zachorowałam na lampki na choinke origami..... Z papieru.... Ale za drogie a przeciez program oszczędnościowy włączyłam

A gdybys sama origami poskladala.pokaz te lampki
polinka 07:47, 03 gru 2015

Uwielbiam honeycomby ale u mnie to temat na następny rok Nic to, będę z modą dekoracji świątecznych dwa lata wstecz

Buziaki i czekam na niedzielny pokaz wianka i dekoracji ogrodowych
07:52, 03 gru 2015
origami? ....lubiłam to składać...ale na choinkę to pasuje mieć papier dwustronnie połyskujący...nie wiem czy taki się u nas dostanie(może ktoś spotkał?) .... bo jednostronny to jest ...ale składanki wychodzą słabo jak dwie stony papieru są inne.

nawigatorka 07:56, 03 gru 2015

Ja cos czuje ze to sa biale matowe origami.a Justyna chyba do skladaniabnabochotnikabsie zglasza
siakowa 07:58, 03 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Kochani bardzo dziekuje za tak przemiłe wpisy. Niezmiernie miło czyta sie tak sympatyczne wpisy.
Który to juz tysiąc? Po trzecim przestałam liczyć i przyznam sie że nie wiem , który to już?

W prezencie i podziękowaniu za kwiaty to co lubie zima czyli honeycomb Najnowsze, ktore zawisną jako dekoracja sciany salonu na święta

Ps. Żaluzje zdemontowane, pojechały sie naprawiać

U mnie część juz zamontowana na swoivh miejscach; ) tez probowalam w zeszlym roku ale z przypadkowego materialu i kiepskiego kleju i nie wychodziło. ..ale jak zobaczylam ze tak tanie to nie zastanawialam sie. Jak poczuje wene to dorobie ale podstawowa ilosc juz jest