A ja miałam oczara w donicy, cytrynowy kolor. Ale nie mając miejsca do wsadzenia oddałam sąsiadce. teraz wychyla się już ponad płot, a ja sobie myślę, trzeba było nie oddawać. Jakaś zazdrość mnie bierze czy co?
Ale decyzja to coś co się spodoba lub nie. Ja powiem, że taka a Ty że się nie podoba. Nie będę za ciebie przeszukiwać internetu to twój ogród więc wybieraj. Będziesz mi za to wdzięczna jeszcze. Jak każdy kogo naprowadzam na samodzielną pracę. Ja za ciebie jej nie wykonam. To tylko znaleźć odmianę w przydymionym różu i burgundową A ty od razu decyzja no wiesz
2. Ile? Ile wejdzie. Stań, popatrz i zobaczysz ile jeśli małe -to może 3 ale może 2 a może 4? R. yakushimanum po 10 latach ma 1 m średnicy - 'Fantastica' np. oj,oj, za dużo gadam
3. Odmiana taka jak namalowana, jedna przydymiona różowa a druga na brzegu ciemna, burgundowa. Odmian są tysiące, przejrzyj net i wybierz ładną i odpowiednią.
4. Nie może być, tylko bluszcz da taki efekt jaki zamierzam aby dał. Co innego będzie albo chore, albo gołe albo kołtuniaste (Clematis np odradzam). Różę też odradzam.
Ucz się nieco decydować o swoim ogrodzie, rady masz idealne do tego, ja się naprawdę staram, abyś zaczęła myśleć samodzielnie. Aby się tego nauczyć. Nie czekaj kobieto na całkowitego gotowca Za dobrze ci jest.
Trzeba najpierw tło stworzyć przy płocie, aby ten brzydki budynek zasłonić, bo będzie właził i psuł widok. Dopiero tę kompozycję przed żywopłotem zrób. Inaczej nic nie da i nie zachwyci.
Nie można żywcem kopiować tekstów, nawet po podaniu linku. Prosiliśmy o to, dlatego muszę skasować ten post, a autorkę proszę o ponowne napisanie swoimi słowami.
Idealny zakątek na poranną kawusie lub herbatkę jak kto woli Znając Twoje zdolności to pewnie jeszcze dojdą jakieś fajne roślinki by podkreślić kolor biały
Dzięki Danuś za wsparcie od samego początku
Pamiętam jak Cię prosiłam, żebyś mi pozwoliła dodawać fotki nieregulaminowe. Jestem tu nadal dzięki Tobie, gdybyś się wtedy nie zgodziła na to, nie byłoby mnie dzisiaj tutaj z Wami....nie miałam innego sprzętu do fotek oprócz starej noki z klapkąBuziol