zdjęcia robiłam około 14 a pada cały czas teraz już jest baaardzo biało... miejmy nadzieję, że śnieg nie zagości na długo bo ja jeszcze mam troche pracy w ogrodzie....
Ja nie nadążam....Kiedy sadziłaś cisy przed płotem? Fajnie, że są już na prawdę duże Ze dwa, trzy lata pewnie osiągną już docelową wysokość
Sebek te przy płocie sadziłam z 1,5 tygodnia temu, a przy murku oporowym obok placu zabaw 2 dni temu. Mam nadzieję że i jedne i drugie szybko zasłonią to co mialy zasłonić
poranek był zimny, ale nie przeszkadzało mi to by póść do ogrodu i porządki robić... zrobilam też sporo zdjęć. Na początek cisy które sadzilam kilka dni temu, ale nie mogłam sfocić bo było juz ciemno
hahaha namiot zrobiony naprędce teraz dama stoji w piwnicy, zeby wielkiego szoku nie było, jutro ja przetransportuje na górę Jak nie przeżyje to trudno
Słuchajcie co zrobic na zimę z kordyliną? Jest wsadzona w duzej donicy na schodach i nawet jej nie mogłam dźwignąć wieczorem, więc na szybko zrobiłam jej gustowny namiot z kija od miotły i frotowego prześcieradła
Jeśli masz gdzie schować, zabierz już bo u Ciebie zimniej niż w centrum
Słuchajcie co zrobic na zimę z kordyliną? Jest wsadzona w duzej donicy na schodach i nawet jej nie mogłam dźwignąć wieczorem, więc wieczorem na szybko zrobiłam jej gustowny namiot z kija od miotły i frotowego prześcieradła
Koniecznie schować w ciepłe miejsce, przymrozków nie przetrwa, wg mnie min +5 stopni ...
Słuchajcie co zrobic na zimę z kordyliną? Jest wsadzona w duzej donicy na schodach i nawet jej nie mogłam dźwignąć wieczorem, więc na szybko zrobiłam jej gustowny namiot z kija od miotły i frotowego prześcieradła
wyczytałam u Sebka, że chciałaś być księgowo
nie myśl o czosnkach, jeszcze zdążysz. Romantyczne chwilę przed Tobą
Jeszcze czosnków nie debrałam, kurier mnie nie zastał a dzisiaj we Wrocławiu śnieg ma spaść
Ale w następny weekend ma być ocieplenie to posadzę
sprawdź dokladnie czy się zgadza, bo ja w dwóch ostatnich zamówieniach odkryłam braki 20 czonków giigantów a teraz 50 angelique... teraz tak się zastanawiam czy w pierwszych dwóch zamówieniach też czegoś nie brakowało... teraz tego już nie sprawdzę... Czosnki po reklamacji dosłali, odnosnie angeliq póki co cisza, nic mi nie odpisali....