No i znów źle! Ja jej rzadko piszę, że ma ładnie...tylko od wielkiego dzwonu Bo ona wie, że ma ładnie.... nie Kokocha? Wiesz?
Zauroczona siedzę i się gapię i gapię. Przepiękny ogród ! Pozdrawiam Gosiu
Gosiu 1000 buziaków na okrągłą rocznicę :*** Kocham Twój ogród
serio serio byłam przed kładzeniem kostki i szukałam zastępczej wersji drogich płyt wielkoformatowych jak weszłam to juz nie wyszłam stąd
Gosia, czy Ty z każdej strony musisz mnieć tak elegancko? dopracowane, wypielęgnowane!
, serio?
Magda Hortki u Ciebie gotują neurony
Gosiu, piękny ten Twój ogród - na fotkach rzuca na kolana, a w rzeczywistości to już pewnie ekstaza. Gratuluję
Witam, jak patrzę na to zdjęcie to żałuję że posadziłam thuje Cuuuuudne te trawy!!!
ale ten powojnik szybko przyrasta. ta sadzonka sprzed trzech tygodni?
Pasowałyby do niego purpury
gocha a wiesz że ja na ogrodowisko trafiłam za Twoimi przejściami dla pieszych.
Mam pytanie czy masz może pieska? Pytam z ciekawości, bo ogród taki zadbany, że chyba psa nie ma
Kochana - rewelacyjny i zachwycający jest ten Twój ogród!
Malkul- Twój ogród to jeden z moich faworytów! Koniecznie muszę sobie odświeżyć Twoja historię bo czytałam go już dosyc dawno.
Będę sadziła trawki zamówione Carex The Beatles podpatrzone u Ciebie - napisz proszę Twoje piękne rozrośnięte to ile mają lat? W jakiej bezpiecznej odległości mam je sadzić?
Gosia kiedy mnie odwiedzisz?
No, pięknie masz To kiedy mogę wsiąść w auto z Ewka i przyjechać?
Komary Cie.nie zjadly?
hihih skąd ja to znam a potem będzie czas ze będziesz busz ograniczała wiesz robota w koło macieja