nie na sianie. Gąbkę tez mam w domu oczywiście ale uznałam ze niech się starzeje jak lato zwiędnąć nie zdążyłyby fotka była 3 minuty po upleceniu. Dawno nic nie zrobiłam to dla relaksu choc było
Anno! Przepiękny wianek. Ja też ostatnio kupiłam wianek słomiany [reklama]. Mają tam hurtowe ceny, więc kupiłam od razu 10 produktów. Trochę szalone, ale chociażby będę miała motywację, żeby zrobić coś kreatywnego w domu. Wakacje są długie!
Piękny wianek!!
Ale twoja Bobo już ukwiecona.Moja jeszcze w maluczkich paczkach..
Anabellka też śliczna, dorodniejsze ma kwiaty-kule niż moja.
Liliowce śliczen .I ja je bardzo lubię
A wiesz, że tak u innych to samo widzę
Wnusie kochane bardzo, na dodatek kochają ogród i lubią tu być
Gabi w tę niedzielę będzie robić wianek z szyszek i kolorować je; ma ogromny talent plastyczny
białe ostróżki skradły mi serce
i maruna, większość jej nie lubi, a ja bardzo, jarzy bielą i jest bezproblemowa, taką subtelność wnosi na rabacie
no i białe naparstnice fajnie się same wkomponowały
Była lekka spina Ale poszło; -)
. .. wystrój, wianek,stroik na rękę -dałam radę
Jedzenie rano w niedzielę mi przywieziono. ...pogoda jak na zmowienie
Potem tylko trzeba było na nowo poodnosić kanapy,stół, pooddawac gary i życie wróciło do normy
Miło wspominam.....choć gdybym miała robić drugi raz w jakimś krótkim odstępie czasowym to bym się mocno zastanowila; -)
Pozdrawiam
Nie tak cudny jak magnoliowy wianek na Twoim awatarze. Planowałem taki zrobić, ale jedna gałązka gdzieś 15-20 zł - pomnóż razy 10, by wyszło ładnie. Co prawda mam słabość do rzeczy z wyższej półki jakościowej i cenowej, ale nie lubię na nie wydawać Dlatego powiesiłem wianek sprzed paru lat, pewnie do jesieni będzie cieszyć