Vertigo w donicach wymiata, nie dziwię się, że nie masz zamiaru z niej rezygnować.
Co trzeba robić, żeby konwalnik dobrze rósł, czym zasilasz?
Czarne listki i bladoróżowe kwiatuszki - mniam!
Mi jeden koleś z Kalwarii robił w ubiegłym roku wszystkie meble do domu i jestem zadowolona, tylko terminy przekroczył na maksa.
Ale o sofie też powoli zaczynam myśleć, zastanawiam się czy nie znaleźć kogoś w tej Kalwarii, jeśli masz namiar na tego gościa co robił sofę koleżance to ja poproszę, bo niedługo może się przydać.
Takie fi to już dużo. Ja kupują taka line ale bawełniana (np w workach z filcu Makul była jako uszy - nie wiem czy wiesz dzialas albo w moim zeglarskim wieńce na drzwiach). Ale myślę że łatwiej i chyba estetyczniejszego będzie kupić żeglarska line np w decathlonie albo allegro i może być opałowe cieńsza i łatwiejsza do zakończenia (takie syntetyczny opala.się ogniem) i pozniejnprzyda się M w warsztacie jak juz drzewa będą pewnie rosły.
Właśnie sprawdzam aukcje z linami jutowymi, znalazłam sprzedawcę w pobliżu więc chyba sobie podskoczę i zakupię taką linkę o fi 12 mm, to chyba powinno wystarczyć, jak myślisz?
Faktycznie musimy zakupić jakiś mocny sznurek i przywiązać te serby.
A Rohana dziś po Twoim poście poszliśmy palikować.
Dziś na szczęście burze nas ominęły.
A ja właśnie mam jednego kiścienia Rainbow, któremu ostatnio zbrązowiały wszystkie nowe przyrosty, czemu nie wiem, ale niewiele myśląc przycięłam je, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Iza dobrze zrobiłaś, że ograniczyłaś się do zdjęć, bo istotnych rzeczy na tych stronach mało, w większości to pogaduchy
Mam nadzieja, że sesja zakończona pozytywnie i masz dłuuugie wakacje.
Oj nie Ty jedna masz problemy z zakupami internetowymi, trzeba uważać.
Ja chyba jestem fuksiara, bo za każdym razem jestem zadowolona - ale przez internet robiłam zakupy tylko 5 razy (w tym 3 to zakupy róż).
Edyta na straży widzę - witaj
Trawki przyszły ale zwróciłam bo to co otrzymałam nie nadawało się do posadzenia... u nas nie moglam nigdzie znaleźć, potem jakiegoś doła podłapalam ogrodowego, potem sesja, nauka i zapomniałam o nich