Aaa sebek ma blizej do domu a i byl pierwszy a chcialm to samo napisac
Dzieki kacha to ja jeszcze dodam ze na zywo ogrod jest przytulniejszy a kolory zywsze niz na zdjeciach
Co do wszystkiego zdrowego to proszę Cię...klon mi pada...nie wiem co jest ale od miesiąca powoli listki gubi...jakby przypalone. Ale niech mu będzie...jako jedynego musiałam na zimę okrywać...kupię moze w jego miejsce coś innego.
Brunnery ciągle coś podżera, żurawki popalone...dalej wymieniać??
Sebuś...zazdroszczę Ci, że masz czas wchodzić...ja mam takie zaległości, że masakra...ale mam też tyle pracy na komputerze, ze jakieś przesilenie mnie ogarnęło i nie chce mi się neta odpalać...
Jaka śliczna limonkowa! U Bożenki też zwróciłam na nią uwagę.
Filemon, szkoda, że skasowałaś wątek Przecież Twój ogród dopiero się tworzy, podobnie jak mój i tysiące innych na O. Po to właśnie jest to forum, zeby wspierać początkujących. A te piękne i dojrzałe ogrody forumowiczów oglądamy nie po to aby sie dołować, ale żeby czerpać z ich doświadczenia i uwierzyć, że za kilka lat nasze też mogą być przepiękne. Sebek też niedawno pokazywał ogród "przed i po", aż trudno uwierzyć jak wszystko się zmieniło.
A styl ogrodu ma się przede wszystkim Tobie podobać i być dopasowany do Twoich potrzeb.
Przepraszam, rozpisałam się.
Mam nadzieję, że niedługo zobaczę aktywnego linka w Twojej stopce