po kim to?
Obiecałam pokazać zdjęcia trawnika przed i po zabiegach pielęgnacyjnych
Trawnik się trzyma, ale jest solidnie lany wodą
Ola by się wściekła i pogryzłaby wszytskich- piana by broczyła po dwóch dniach. Najmłodszy tak samo bo to jej klon tylko wersja zbzikowana od testosteronu
Gosia u mnie teraz to lekki koszmarek jak się otrząsnę i pozbieram Mam dziś takie nerwy, że pójdę przeorać swoje pole...
dobrze że pazurki mam zrobione ufff jak przyjmnie
a kto nei lubi? chęteni bym sie do neigo przysiadła. A dla Oli całuski
Ewa ty nie dosłaniaj tylko wpadnij. syn mj ma anginę ropną jak tylko wyzrowieje to zapraszam
MAgnolia- pięknie na tym Avatarku Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice
Magnolia moje baki różnie niektóre sie zrbrały i te malusie sieweczki co kiedys pokazywałam porosły
Lubi jak mu powoli leci czas-
to ci mąż! a pokaż jak duże są te twoje baby, proszę
w sumei to cały ogród jakby sie dobrze postarać
Niesamowite! Możeby tym metalowym kulom troszkę nóżki skrócić? Świetne kolory i ten błękit iglestego drzewa do tych carexów - . Ile roboczogodzin spędzasz w swoim ogrodzie?
tak zyje, troche jej dałam większa donice i leszej ziemi dodałam i nawiozłam florovitem , dałam też do cienia ją.
Z pustym bagażnikiem nie przyjechałam, mam po 3 niskie szałwie od Finki (3 różowe i 3 fioletowe) i hostę Praying Hands - Krysia zamawiała i od Krysi parę wypasionych werbenek - idę sadzić, póki żar jest jeszcze znośny
Cześc Gosia...a gdzie wypoczywaliście?...egzotyka czy nasze polskie klimaty?