Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kubusiowo 17:33, 11 paź 2012

Do góry
a ja blondynka dopiero doszłam jak głosować
Boćkowe perypetie ogrodkowe 17:03, 11 paź 2012

Do góry
Kaśka a gdzie Ty kobieto się zpodziałaś? wszyscy Cie tutaj czarują, a ty milczysz jak zaklęta...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:42, 10 paź 2012

Do góry
nawet się nie waż !!!! gadaj ile wlezie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
......znaczy, że gaduła ze mnie?????
niiieeeee no.... skądze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:36, 10 paź 2012

Do góry
Gosia widocznie ten typ tak ma
a na koniec dzisiejszych fot jeszcze róża

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana i co by Ci to siedzenie przyniosło???? A tak jaka satysfakcja! ....że tymi ręcami ogród zrobiony....
a ja sobie tylko tak gadam, bo ja do siedzenia nie bardzo stworzona jestem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:19, 10 paź 2012

Do góry
miłorząb

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:13, 10 paź 2012

Do góry
na górze

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:07, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana u mnie Vanilka wybarwiła się pod koniec sierpnia już. Była i chyba jest purpurowa po prostu A Twoje mają tylko muśnięcia...
ech ale ja je sadziłam na poczatki września po urlopie, kupowałam z pąkami dlatego taka ledwie muśnięta
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:06, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

To ja juz nie wiem jak sobie radzisz ja nie mam dzieci ale powiem ze nie dawałem rady ale dzieki ell idziemy do przodu

...bo my kobiety mamy: 8 rąk, 4 pary oczu, nasza doba ma 48 godzin, jesteśmy wszechstronnie uzdolnione, inteligentne i niezwykle pracowite

hahaha taaak jest tak jak mówisz anegdota z dzisiaj Od poniedziałku jesteśmy w nowym biurze, przyjechal klient, zapytany czy nie mial problemu z dojazdm/znalezieniem firmy z triumfem mówi 'hmm bo my mężczyźni podobno tak mamy, że mamy lepszą orientację w terenie więc problemu nie miałem'
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:02, 10 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
O Ty masz nawet ściankę do wspinania dla dzieci? Dobrze widzę? Super pomysł!

dobrze widzisz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:01, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana tak teraz wygląda Twoja Vanillka??????

tak, to ta sadzona w tym roku, mam jeden krzew z ubiegłego roku, to juz jest przekwitnięty. Na zdjęciu ten na końcy po prawej, ale też był w tym roku przesadzany (z pąkami) i pieknie się zaklimatyzował

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:57, 10 paź 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)
śliczne róże ja muszę jeszcze kupić kilka odmian róż

te angielki sadzilam w tym roku, ładnie się rozrosły, kwitną chyba już czwarty raz mam nadzieje że przezimują bez problemu...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:55, 10 paź 2012

Do góry
vanilla

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 10 paź 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

Ana bo takie porównania dają nam nowe spojrzenie.... nam sie bez przerwy wydaje, że nic nie robimy... że wolno to idzie a tu proszę...wcale tak nie jest

masz rację, ostatnio szukalam jakiś fot z poczatków barona i z niedowierzaniem patrzylam na mikre thuje. Mi wydaje się że one caly czas takie male i mizerne, a dopiero po zdjęciach widzę, ze podwoiły i objetość i wysokość. A co do zmian to gdybym ja tak była mądrzejsza dwa lata temu to teraz mniej pracy bym miala bo bym nie musiała się bawić w przesadzanie i kombinowania
Wiesz ale ja tez jestem na tym poziomie co ty tylko ja mam 18arów wszyscy jesteśmy teraz modrzy bo jesteśmy na tym forum wiec jest inaczej

hihihi wiesz że czlowiek i tak głupi umiera ja mam jeszcze drugą działkę prawie hektarowa przy biurze i zaczynam ja w między czasie obrabiać
a kot został jeden
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 10 paź 2012

Do góry
angielki, latem kwiaty przekwitały blyskawicznie, teraz długo się trzymają

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:42, 10 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ana bo takie porównania dają nam nowe spojrzenie.... nam sie bez przerwy wydaje, że nic nie robimy... że wolno to idzie a tu proszę...wcale tak nie jest

masz rację, ostatnio szukalam jakiś fot z poczatków barona i z niedowierzaniem patrzylam na mikre thuje. Mi wydaje się że one caly czas takie male i mizerne, a dopiero po zdjęciach widzę, ze podwoiły i objetość i wysokość. A co do zmian to gdybym ja tak była mądrzejsza dwa lata temu to teraz mniej pracy bym miala bo bym nie musiała się bawić w przesadzanie i kombinowania
Wiesz ale ja tez jestem na tym poziomie co ty tylko ja mam 18arów wszyscy jesteśmy teraz modrzy bo jesteśmy na tym forum wiec jest inaczej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:38, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:38, 10 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:35, 10 paź 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)
Zmiany piękne gratulacje ale szkoda ze następnym roku reszta pewnie finanse i zbliżająca zima
no niestety mam tylko jednę ręce ... buuu ale mnie bolą dlonie... wsadziłam dzisiaj 500 cebul i jeszcze drugie tyle do wsadzenia...gdybym tak wygrała w lotka to pewnie bym usiadła na tarasie i tylko foty zachodzacych zmian robiła, ale jakosnie mam szczęścia i tylko dwojki trafiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies