Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 23:00, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Widzisz a ja rodzinę na Ślasku mam ale bywam tam bardzo rzadko. Ale pomacham Ci jadąc w poniedziałek do Zakopanego jakbyś wybierala się w moje strony to drzwi zawsze otwarte.myślę ze moje Córki ucieszylyby się równie z odwiedzin Twojej.

moja też bardzo towarzyska, więc też byłaby bardzo zadowolona

Ach urlopik, szykuje Ci się świetna pogoda. My zwykle robimy sobie wakacje pod koniec sierpnia albo we wrześniu, ale w tym roku chyba będzie spontanicznie, marzy mi się Grecja, bo odkąd jest Mała, to nie wyjeżdżaliśmy za granicę, tylko ciekawe co się w tej Grecji wydarzy w najbliższym czasie, czy można tam będzie bez obaw wyjechać... heh
Tu ma być ogród :) 22:44, 30 cze 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Doskonałe zakupy! Aż mnie przeszedł dreszcz, bo pamiętam ekscytację w moich pierwszych tak dużych zakupów. Sadź i podlewaj, by upały nie zmarnowały tych cudnych roślin.

No właśnie te nadchodzące upały trochę mnie martwią, zapowiada się dużo czasu spędzonego w towarzystwie węża ogrodowego
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:44, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

to popytaj jeszcze Gabrysię z ogrodu geometrycznego, ona z kolei chwali.

Zajrzę Dzięki Edytko
Tu ma być ogród :) 22:22, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

jak będziesz przez Śląsk przejeżdżać to zapraszam, ja w Twoich okolicach jeszcze nigdy nie byłam nawet - ani rodzinki gdzieś w pobliżu, ani nie jest to na trasie wyjazdów wakacyjnych, ale kto wie, może kiedyś

Widzisz a ja rodzinę na Ślasku mam ale bywam tam bardzo rzadko. Ale pomacham Ci jadąc w poniedziałek do Zakopanego jakbyś wybierala się w moje strony to drzwi zawsze otwarte.myślę ze moje Córki ucieszylyby się równie z odwiedzin Twojej.
Tu ma być ogród :) 22:13, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Mam nadzieje ze kiedyś będziemy mogły sie poznać
Ja mówię że krecik jestem

jak będziesz przez Śląsk przejeżdżać to zapraszam, ja w Twoich okolicach jeszcze nigdy nie byłam nawet - ani rodzinki gdzieś w pobliżu, ani nie jest to na trasie wyjazdów wakacyjnych, ale kto wie, może kiedyś
Lawendowy zawrót głowy 22:07, 30 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko konwalik był w Goczalkowicach za 27 zeta jutro zrobie fotke a Ty mi pisz prosze gdzie te gracki blisko

W Murckach na ul. Kołodzieja i w Katowicach przy ul. Armii Krajowej w szkółce, której nazwy nie znam, ale ona jest w pobliżu cmentarza w obu miejscach w cenie ok 17-18 zł niezłe sadzonki.

No ciekawa jestem jaki duży ten konwalnik - będę jutro wypatrywać zdjęć.

Widzę, że już coś nawet posadziłaś, ja musiałam córy i jej koleżanek doglądać, sadzić zamierzam jutro.
Lawendowy zawrót głowy 22:04, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
a ja dziś w kilku miejscach widziałam gracki.
Dwie szkółki w Tobie bliskich okolicach także jakby co to info Ci mogę wysłać.
Konwalniki obfoć i napisz cenę jak już przestanie wiać bo ja też chcę dokupić.

Edytko konwalik był w Goczalkowicach za 27 zeta jutro zrobie fotke a Ty mi pisz prosze gdzie te gracki blisko
Tu ma być ogród :) 22:03, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

"sięgaj gdzie wzrok nie sięga" ale moje oko siega tylko uzbrojone w szkiełko takie filologiczne dywagacje o przetacznik

Ze mnie też ślepotka, bez szkiełek ani rusz
Tu ma być ogród :) 21:59, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

ach teraz skapowałam, że napisałaś przywrotnik a nie przetacznik (myślałam, że miałaś na myśli karton z szałwiami - a przywrotnik jest faktycznie, choć tylko 3 szt. za to konkretne i już ma małe przyboczne kłącza to będę mnożyć

"sięgaj gdzie wzrok nie sięga" ale moje oko siega tylko uzbrojone w szkiełko takie filologiczne dywagacje o przetacznik
Tu ma być ogród :) 21:59, 30 cze 2015

Do góry
inag napisał(a)
O jejku! Ale będzie bajka!!! A jakie krzaczki śliczne... powaliłaś mnie na kolana! Siedzę i zgrzytam zębami z zazdrości

Nie zgrzytaj, tylko zamawiaj! - świetna jest ta odmiana, sama się dziwię, że tak długo się zastanawiałam
"W kolorze blue" 21:56, 30 cze 2015

Do góry
No patrz, to ja u Ewy w wątku Twoje ogrodzenie napotkałam
Wstawiaj więcej fotek, bo jakby trochę podobne mamy, nieprawdaż?

"W kolorze blue" 21:49, 30 cze 2015

Do góry
czarne surfinie są przepiękne... szykuję się też na nie
Tu ma być ogród :) 20:51, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Przywrotnik na drugim planie czy mi się przewidzialo?

ach teraz skapowałam, że napisałaś przywrotnik a nie przetacznik (myślałam, że miałaś na myśli karton z szałwiami - a przywrotnik jest faktycznie, choć tylko 3 szt. za to konkretne i już ma małe przyboczne kłącza to będę mnożyć
Tu ma być ogród :) 20:46, 30 cze 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
jakie piękne, warto było czekać na nową dostawę bo są o niebo ładniejsze od moich a posadzone w takiej ilości będą wyglądały bajkowo

Mi się wydaje, że Twoje i moje krzaczki takie same.
Tak jak pisałaś na moich też teraz widać trudy podróży, kilka gałązek było też nadłamanych, niektóre kwiaty obleciały... no ale chyba z tym trzeba się liczyć przy przesyłkach kurierskich, bo do sposobu pakowania nie mogę się doczepić - wszystko było w najlepszym porządku.
Tu ma być ogród :) 20:38, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Przywrotnik na drugim planie czy mi się przewidzialo?

Na drugim planie różowa szałwia.
Przetaczniki dziś widziałam, ale nie te odmiany, na które poluję.
Mam dostać przesyłkę z hostami Praying Hands i tam też będzie kilka różowych przetaczników i ostrogowce, ale jak one będą wyglądać to się okaże
Tu ma być ogród :) 19:02, 30 cze 2015

Do góry
A to reszta zakupów.

Tu ma być ogród :) 18:57, 30 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Mój wzrok wypatrzył jakieś żółte źdźbła a przy doniczkach

Asia, nie mylisz się, pisałam Ci smska - kupiłam Elatę.
Sadzonki małe ale cena ok, a ponoć szybko rosną więc nie zastanawiałam się długo.

Lawendowy zawrót głowy 18:45, 30 cze 2015

Do góry
a ja dziś w kilku miejscach widziałam gracki.
Dwie szkółki w Tobie bliskich okolicach także jakby co to info Ci mogę wysłać.
Konwalniki obfoć i napisz cenę jak już przestanie wiać bo ja też chcę dokupić.
Tu ma być ogród :) 18:09, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Właśnie dotarły róże Artemis - już się w nich zakochałam - są cudowne!

Asia, to dzięki Tobie - więc dziękuję

A dla Ewy podziękowania za przekazanie namiaru na sklep, w którym je kupiłam

też już się w Twoich podkochuję
śliczne i w tej ilości będą zachwycać !!!
Kosolkowa Pasja 17:43, 30 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
dziękuję serdecznie za fotkę zawilca
W tym tygodniu zamawiam, bo pewnie w lokalnych szkółkach szanse na znalezienie tej odmiany są marne.

Ja większość zamawiam z netu, tak mi wygodniej, a jeszcze się nie zawiodłam jakoś bardzo.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies