Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Moja codzienność - ogród Oli 12:14, 10 lut 2015

Do góry
Też będę werbenę wysiewać do gruntu W tamtym roku miałam o wiele pózniej z doniczki niż Irenka z gruntu...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:12, 10 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Dzięki za kartkę z kalendarza
Polinka, jak ja już na podstawie twojego ogrodu poleciłam znajomym trawkę Ice Dance, to ty ją zmieniasz

Iwonko z każdym kolejnym tygodniem w kalendarzu coraz przyjemniej

Ice Dance zostaje!!! Będzie jej dużo przy miejscu wypoczynkwoym, tylko teraz pytanie co z wrzosowiskiem??
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:10, 10 lut 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Polinko, ale Silver na tym zdjęciu znad Rozlewiska to nie ta trawa co na wprost (to jest trawka "Miła Irenka") lecz po prawej, rząd takich bardziej srebrnostalowych.

Tessiu wiem, wiem, która to Silver. Ładna biała plama z żurawkami

A do wrzosowiska Silver będzie pasować czy może zrobić reorganizację we wrzosach i żadnej trawki tam nie dawać?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:08, 10 lut 2015

Do góry
Dzięki za kartkę z kalendarza
Polinka, jak ja już na podstawie twojego ogrodu poleciłam znajomym trawkę Ice Dance, to ty ją zmieniasz
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:07, 10 lut 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Ale roboty zgodnie z tym kalendarzem!

Może to zapowiadane przedwiosnie dotrze..
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:05, 10 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)

Po weryfikację żurawki do Lukiego się uśmiechnę. A Ty, zanim kartoniki naszykujesz, to dziesięć razy się zastanów, czy warto wydawać tak ładne roślinki. Przedpłocie przecież chciałaś urozmaicić. Co tam posadzisz oprócz wiśni?

Ice Dancy i wrzosy... hmm... nie wiem, nie wiem...

Marta, żurawki już rosną na przedpłociu Z pustymi rękami nie przyjadę...a wiem, że będą miały dobrze u Ciebie

Mała Eleczka 11:39, 10 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Wiosna, wiosną proszę Pani Podobno przedwiośnie ma do nas dotrzec na koniec tygodnia

Ja już czuję. Kawa na tarasie zaliczona przy +6 st
Twój kalendarz nie kłamie, jak tak dalej pójdzie niedługo pościnam trawy i hortki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:16, 10 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Silver u Tess

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=535#post_4

Polinko, ale Silver na tym zdjęciu znad Rozlewiska to nie ta trawa co na wprost (to jest trawka "Miła Irenka") lecz po prawej, rząd takich bardziej srebrnostalowych.
Moja "przyziemna" :) pasja 08:39, 10 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Na poprawę humoru zobacz u mnie co kalendarz pokazuje na kolejne dwa tygodnie Na dwa dni nawet możemy zaplanować pracę w ogrodzie
Może sprawdzą się prognozy i przedwiośnie wkroczy?

Podobno w czwartek ma być znów ciepło . Wczoraj dostałam nasiona werbeny, więc mogę siać, muszę tylko ziemię kupić. W gratisie mam mikołajka .

Idę przejrzeć kalendarz .
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 23:16, 09 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Joanka może szkółkę założysz? Podziwiam za wysiew traw

Polinko
Przegapiłam Twój wpis ale już poprawiam
Za małą mam działkę i brak funduszy na dokupienia ziemi bo pewnie bym zaczęła realizować swoje marzenia. Pomysł ze szkółką chodzi za mną od dawna.
pozdrawiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:15, 09 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Martuś, ot głupia dziewucha ze mnie i nazwy żurawki nie zapisałam...ale kochana przy tych moich rewolucjach planowanych na wiosnę to kartonik z odpowiednim asortymentem powędruje do Ciebie

Z tymi Ice Dance dalej myślę...i fajnie, że doradziłaś bo każdy głos się liczy Na razie czekam na odwilż i możliwość zwizualizowania sobie w ogrodzie. Coś Ice Dancy nie widzą mi się we wrzosowisku i tu jest największy problem...

Po weryfikację żurawki do Lukiego się uśmiechnę. A Ty, zanim kartoniki naszykujesz, to dziesięć razy się zastanów, czy warto wydawać tak ładne roślinki. Przedpłocie przecież chciałaś urozmaicić. Co tam posadzisz oprócz wiśni?

Ice Dancy i wrzosy... hmm... nie wiem, nie wiem...
Moja "przyziemna" :) pasja 22:44, 09 lut 2015

Do góry
Na poprawę humoru zobacz u mnie co kalendarz pokazuje na kolejne dwa tygodnie Na dwa dni nawet możemy zaplanować pracę w ogrodzie
Może sprawdzą się prognozy i przedwiośnie wkroczy?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:29, 09 lut 2015

Do góry
Za nie czosnkami Padam przy Tobie dziołcha ( czy jak tam to się pisze).

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:26, 09 lut 2015

Do góry
Tak, tak ta donica przed domem to będzie szał Gruszki pamiętam u Filipa
Mała Eleczka 22:23, 09 lut 2015

Do góry
Wiosna, wiosną proszę Pani Podobno przedwiośnie ma do nas dotrzec na koniec tygodnia
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:19, 09 lut 2015

Do góry
Ja do pracy dzisiaj? Weekend mam Jagoda trzyma wartę od rana
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:14, 09 lut 2015

Do góry
Kasiek nie ma jak to w pracy od rana razem kawkę pić...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:07, 09 lut 2015

Do góry
Zimy nie będę pokazywać bo większość kraju biała i wszyscy tęsknimy za wiosennymi widokami ale kolejna kartka z kalendarza już coraz bardziej wiosenna a szczególnie dwa dni, które zachęcają do drobnych prac ogrodniczych

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:02, 09 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Poli - wczoraj siedziałam nad zaległościami u Ciebie. A niech Cię, ale natrzaskałaś tych stron. Widzę, że w coraz większy minimal idziesz Tak sobie dumam nad Twoim pytaniem, czy w całym ogrodzie pójść w ice-dancy i sadzę, że to optymalne rozwiązanie. Masz już sporo tych carexów. Wiesz, że się ładnie i szybko rozrastają i bez żadnych kosztów naprodukujesz sobie tyle, ile potrzebujesz A ja mam zamiar dzielić dalej żurawki od Ciebie, bo potrzebuję ich więcej, żeby posadzić w docelowe miejsce. Chyba, że przypomnisz sobie, jakie to są, to będę mogła nabyć dodatkowe bez mieszania odmian

Postaram się teraz być na bieżąco i brać udział w dyskusjach

Martuś, ot głupia dziewucha ze mnie i nazwy żurawki nie zapisałam...ale kochana przy tych moich rewolucjach planowanych na wiosnę to kartonik z odpowiednim asortymentem powędruje do Ciebie

Z tymi Ice Dance dalej myślę...i fajnie, że doradziłaś bo każdy głos się liczy Na razie czekam na odwilż i możliwość zwizualizowania sobie w ogrodzie. Coś Ice Dancy nie widzą mi się we wrzosowisku i tu jest największy problem...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:54, 09 lut 2015

Do góry
Aga, Jagoda Kawy dzisiaj mój organizm nie dostał i chyba dlatego spałam przez cały dzień Rano tylko śnieg obejrzałam jednym okiem...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies