z tego co czytam obie rogate
z ciekaowsci az sprawdze, , BMI Wyliczone BMI: 16.81 - oznacza wychudzenie (spowodowane zwykle przez ciężką chorobę lub anoreksję) Ja wiem, Ola ma piekny ogród, dopieszczony, że nie je, a kasa na rośliny poszła
ja akurat lubie takie wychudzoneserio
ech te córeczki
Stomatolog obejrzał córeczkowe jedynki i uznał ze czekac i obserwować bo nei wygląda to źle.
fajnei to przemyślałam bo cisy zakryły obrzydliwe wiecznie doły tych ogromnych miskantów
Po pęcinach poznać
masz żurawkę w donicy
a takie mam pytanie, bo właśnie się napatrzyłam na kłosownicę u Ciebie i u Jagody a odiwedzając wszelakie centra i poducentów traw i bylin na kłosownicę się jeszcze nie natknęłam - to jakis towar deficytowy? trudny do zdobycia? mało popularny? Aż mi się nie chcewierzyć, że mogłam przejść obok nie zauważająć kłosownicy...
Gośka Twoja jarzmianki pokazowa. Przyznaj sie, ze liscie jej do fot nabłyszczaczem pryskałaś A co do stroju ogrodowego.... Pewnego dnia gdy w lustrze zobaczyłam swoje odbicie ogrodowe z włosem wilgotnym i makijażem lekko zamazanym... Powiedziałam nigdy w zyciu. Od tego czasu kupuje specjalne ciuchy na ogród, np ogrodniczki z dziurami na alle, albo tchibo , tanie ale nie zniszczone coby wyglądać jak LUDŹ i oby mnie M nie wymienił na nowszy model... Bo mnie nie widuje w pełnym rynsztunku gdy wychodzę do pracy (przekręca sie na drugi bok) tylkow ciuchach ogrodowych.... I przyznam sie ze do 40tki miałam takie samo podjeście jak Wy,.....
Dzięki Bogu mam miejsce na jarzmianki . Super-pięknie, jednolicie, tak jak nikt, nigdzie .
Pięknie że aż boli!! Ale nie do końca rozumiem jak chcesz te klematisy w donicach trzymac - po ziemi czy będziesz wstawiała podpory dla nich?a jak po ziemi, to jaki masz plan na koszenie trawy Ale i tak będzie fantastycznie!
Hakure mnie powalił... i cała reszta tyż... Ja jak Jalos-Aga... zrywam z O. Tu sie tylko doła łapie . PS A z czym hakuratny powojnik rośnie... ta trafffka... co to???
Co do stroju, ja lubię getry i tunikę założyć. Boczków nie widać i wygodnie )
Czy to jakas specjalna odmian rozplenic? Moje dwulatki aktualnie po kilka wloskow maja. O co kaman?
Co to za trawa w tych donicach kochana?
Boję się tu zaglądać bo co chwilę jakieś nowości, które mnie powalają OGRÓD IDEAŁ ! W jakich odstępach masz posadzone rozplenice w donicy ?