Między wierszami czytam, ze jednak w jakiejś się dał
Ja też wolę twórczą pracę niż takie prozaiczne zajęcie jak mycie okien PS. Chociaż nie wierzę, że Ty możesz mieć brudne okna
też się nad tym zastanawiam mój się niestety nie dawał wytresować w tej kwestii
Dziewczyny kiedy wy sprzątacie siedząc na ogrodowisku....wiem już trzeba mieć wytresowanych eMów
moje okna też mnie wołają ale udaje, że nie słyszę nie chce mi się wolę prace z łopatą i młotem
Dobra jesteś, po ciemku myjesz? Ja ostatnio 6 machnęłam, ale większość nadal przede mną...
To nie remont, w takim razie powodzenia!
to nie jestem sama, tylko mój nie dość że leniwy to nie dobry
A mów co chcesz a połowa okien już czysta
No już nie jest taki nowy ... em chce zrobić pokoik na strychu a ja planuję mały lifting sypialni, ... szukam fotela, ciekawych lamp, dywanu itp ...
hehe skąd to znam...
Gratki
A ja mimo wszystko następnym razem też zdecyduję sie na białe ... chyba, że jakaś szarość w ładnym wydaniu do mnie przemówi
Pozdrawiam Małgosiu
bijcie, jak chcecie, kamyków nie lubię w ogóle no chyba że a ścieżce żwirek
Jedno jest pewne przerobki w takich kamieniach to koszmar wiec przemysl czy wszystko juz posadzilas
to ja u Ciebie a Ty u mnie Dobrze by było, żeby zgłosił się ktoś jeszcze, kto ma większe pojęcie w tym temacie i dobrze doradzi. Białe dobrze wygląda na zdjęciach, ale w codziennym użytkowaniu szybko można przeklnąć, szczególnie jak ma się małe dzieci, czy zwierzątko. A bądźmy szczerzy w końcu najważniejsza wygoda, a nie ciągłe bieganie ze szmatką.
A te zawilce wielkokwiatowe kupuje się normalnie na wiosnę czy trzeba posadzić już jesienią żeby kwitły na wiosnę? Śliczne są u motylka