Mala_Mi
09:17, 05 lis 2015

Naparstnice są śliczne zawsze
Tylko po przekwitnięciu brzydną jak inne byliny. Trzeba po prostu brzydką wyciepać a mieć na rozsadniku nową w pogotowiu do posadzenia
Chociaż u siebie najbardziej lubię te co same sobie znalazły miejsce. Wciskają się w szpary i szczeliny i nie zajmują mi miejsca na rabacie
A siewki jeżówek mogę ci podrzucić w kopercie wiosną.. .. tylko obawiam się, że zakwitną dopiero na kolejny rok.. Musisz zapytać Malkul kiedy u niej zakwitły.. bo u mnie sobie robią co chcą i nie wiem ilu letnie zakwitają. Lub nasiona w kopertę ci mogę wrzucić. Sypniesz je w rabatę teraz i niech rosną.

A siewki jeżówek mogę ci podrzucić w kopercie wiosną.. .. tylko obawiam się, że zakwitną dopiero na kolejny rok.. Musisz zapytać Malkul kiedy u niej zakwitły.. bo u mnie sobie robią co chcą i nie wiem ilu letnie zakwitają. Lub nasiona w kopertę ci mogę wrzucić. Sypniesz je w rabatę teraz i niech rosną.