Madżen, pytanie dobrze zrozumialaś Poczekam na środek sezonu i zobaczę co tam będzie pasować Lawenda u mnie chyba wypadnie- coś nie mogę sobie z nią poradzić
Cześć Marta Dawno Cię nie widziałam i cieszę się, że wróciłaś
Marzenka w tamtym roku namawiała mnie na Dawyck Gold ale, że zraziłam się bardzo do buków to stanęło na grabach przystojniakach U Ciebie pewnie pięknie będą się prezentować
Czeeesc.od soboty jestem bez internetu w domu i pracy...jeszcxe dzien i dwa i moze powroce do rzeczywistosci. troszke podcxytuje was na tel.ale szlag mnie trafia, nie wspominajac o pisaniu. Jago po graby przyjezdzaj do wrocka. 3m.-140zl di tego plantacje buksow za jednym razem obskoczysz. macham dziewczynki i tesknie!
W obwódce nie polecam ice dance, bo to spora roślinka i się nei zmieści w tej obwódce (jesli dobrze rozumie Twe pytanie)
Ja miałam w obwódce szafirki ale po tegorocznym kwitnieniu je eksmituję, będzie po prostu sama kostka, bo pokach może się coś paletać. Aby cokolwiek donrze roslo w korzeniach drzewa i bukszpanów musi mieć sporo miejsca. Moje obwódki mają 2x2 m to sie mieszczą rosliny
A i tak nie wiem czy kiedyś nie odwrocę kolejności, kostka będzie w nogach drzewa a na obwódce lawenda. Bo przecież bukszpany podrosną, lub je grzyb zje..... Cięgle mam przed oczami Monty Dona, ktory wykopuje swoje cudowne obwódki bukszpanowe (chyba mialy ok 80 cm wysokości z powodu grzyba.....
U mnie nadal wiosennie, muszę zrobić przegląd w ogrodzie... po tak długim okresie ciepła zaczynam się obawiać większych mrozów... ale co ma być to będzie wpływu na to nie mam