Sebek po takim zarekomendowaniu bym się nie odważyła... w ubiegłym roku w pełni lata woda w bałtyku miała około 14-15st , z tego powodu była wywieszona czarna flaga
hahaha ale się uśmiałam z tego podziału geograficznego Mieszkam w Łomży (do niedawna woj łomżyńskie) teraz podlaskie mówi się że jestem z podlasia chociaż tak naprawdę mieszkam na pograniczu mazowsza-kurpi Jak 'warszawa' ciągnie w weekend wszyscy mówią że Warszawa ciągnie na mazury (Giżycko, Pisz, Ełk, Augustów) i wcale się nie dziwie bo jak wpiszesz 'pojezierze mazurskie' to wyskoczy Ci mapka która rozciąga się od Elbląga poprzez Działdowo, Pisz, Szczyno, Olecko poprzez Ełk, aż po Gołdap. Sama jak jadę do Mikołajek to mówię że jadę na mazury...
hihihi ja 18 nie dam rady bo mam wesele siostry tak jak dziewczyny piszą i tak źle i tak niedobrze...zawsze będzie komuś bardziej pasowało a innemu nie
Buuuuuu........ i komu teraz będę pomagała autko zapakować?
Asiu w pakowaniu jesteś niezastąpiona ale ja już nie jeżdże zastępczym tylko swoim, tam dopiero mialybyśmy pole do popisu w pakowaniu Anula co prawda nie bardzo rozumiem 'opcji zaopatrzenia' na zasadzie tydzień w tą, tydzień w tamtą ale ja blondynka jestem więc mnie to tłumaczy ... Wybiorę się zatem sama albo na początku sierpnia albo po 10 września po urlopie
hihihi ja 18 nie dam rady bo mam wesele siostry tak jak dziewczyny piszą i tak źle i tak niedobrze...zawsze będzie komuś bardziej pasowało a innemu nie
Buuuuuu........ i komu teraz będę pomagała autko zapakować?
Ana, wygląda jak turzyca Evergold - u mbnie zimuje bez problemu od dwóch sezonów i ładnie się rozrasta...i co w niej najfajkniejsze nie trzeba ścinać wiosną, ewentualnie oczyścić z suchych liści - więc jest dekoracyjna cały rok
ooo a masz jej fotki?
a proszę - sprzed tygodnia niedawno przesadzone na trawiasta rabatę
dzięki za fotkę, slicznie wygląda a okrywałaś ją na zimę?
Coli mój taras póki co czeka na zmiany więc nie ma co pokazywać ale Ania Napewno pokaże foty dzisiaj i jutro po olejowaniu przecież ona życzliwa dziewczyna
po strzyżeniu w porannym słońcu
muszę kupić dzisiaj małe bukszpany i podsadzić największy stożek bo jest nierówny od dołu. Denerwuje mnie że w dalszym ciągu brak kamyczków na rabacie...czekam na naawadnianie i nie wysypuję by podwójnej roboty nie wykonywać... podobno ogród uczy cierpliwości
Ana, wygląda jak turzyca Evergold - u mbnie zimuje bez problemu od dwóch sezonów i ładnie się rozrasta...i co w niej najfajkniejsze nie trzeba ścinać wiosną, ewentualnie oczyścić z suchych liści - więc jest dekoracyjna cały rok
ooo a masz jej fotki?
a proszę - sprzed tygodnia niedawno przesadzone na trawiasta rabatę
kupiłam trawki na ryneczku oczywiście bez nazwy, wsadziłam je pomiędzy cisami a różą, zastanawiam się czy nie wsadzić ich w miejsce żółtych begonii bo tamte mnie denerwują ale nie wiem co to za trawa czy mi przeżyje zimę?
Witaj Ana ... przyglądam się Twoim limelight , bo robię śledztwo u siebie ... kupiłam bez etykiety-lime, ale kwiaty są od razu białe a nie limonkowe, ale wygląda podobnie do Twoich ... hmmmm
Ana wspomniałaś o wrzosach ... a ja już główkuje, gdzie przezimuje swoje bukszpany, które rosną w donicach ... ale oj tam oj tam ... teraz mają być mega upały ... trzeba odpychać takie myśli sio sio sio
Magda tak mi się wydaję że te które kupiłam w tym roku są bardziej białe, a ta limka ktora kupilam w ubiegłym roku ma wlaśnie bardziej limonkowe kwiaty... może one tak mają? na pierwszej focie jest ubiegloroczna, na drugiej z tego roku
zaczełam ogląać wątek wieczorkiem, dzisiaj dokoczyłam i jestem bardzo mile zaskoczona 3 lata a tak pięknie rozrośniętę rośliny... naprawdę śliczne siedlisko, tyle kolorów. Zainteresowała mnie ta kocimiętka, nigdy jej nie widziałam i zastanawiam się czy ona pachnie?
tylko pissardii , jak przekazała mi Justyna nie rośnie sama w kulkę, trzeba ją przycinać ... jeszcze chce rozejrzeć się za nigrą ...one chyba są podobne do siebie ???