Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 24 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No to proszę Na początek wyjazdu był Park Narodowy Krka - niesamowite miejsce oraz te wieeeelkie i liczne wodospady, pod którymi można było się kąpać - woda cieplejsza niż w Bałtyku

Sebek po takim zarekomendowaniu bym się nie odważyła... w ubiegłym roku w pełni lata woda w bałtyku miała około 14-15st , z tego powodu była wywieszona czarna flaga
Początki w Kruklandii 22:22, 24 lip 2012

Do góry
hahaha ale się uśmiałam z tego podziału geograficznego Mieszkam w Łomży (do niedawna woj łomżyńskie) teraz podlaskie mówi się że jestem z podlasia chociaż tak naprawdę mieszkam na pograniczu mazowsza-kurpi Jak 'warszawa' ciągnie w weekend wszyscy mówią że Warszawa ciągnie na mazury (Giżycko, Pisz, Ełk, Augustów) i wcale się nie dziwie bo jak wpiszesz 'pojezierze mazurskie' to wyskoczy Ci mapka która rozciąga się od Elbląga poprzez Działdowo, Pisz, Szczyno, Olecko poprzez Ełk, aż po Gołdap. Sama jak jadę do Mikołajek to mówię że jadę na mazury...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:08, 24 lip 2012

Do góry
witaj Moniko bukszpany mają słońce tak do 14 potem trochę cienia, z drugiej strony domu mam kule te skoleji mają słońce od 10 do wieczora
U Oci ... 21:51, 24 lip 2012

Do góry
Asia tarasik piękny też się zastanawialiśmy nad takim rozwiązaniem, a masz fotki na których widać by było i zadaszenie i domek?
Ogród na Cedrowej 21:35, 24 lip 2012

Do góry
anieszka napisał(a)

Witaj Agus

mam nadzieje, ze cudnie spedzasz czas i po powrocie oszalejesz ze szczescia, tak cie ogrod zaskoczy!!!!
jeszcze raz przejrzalam wszystko od poczatku...to nie wiarygodne jak twoj kacik sie zmienil!!!!!!!!!!!!
ale najbardziej rozbawily mnie twoje BIALE roze
jak widac biale nie zawsze znaczy to samo hihihihihihi !!!!!
ja wlasnie tez poluje na SNIEZNO BIALE ...ale to dopiero na jesien i licze na wiecej szczescia!!!!
zycze Wam fanyastycznych wakacji, cudnych przezyc, radosci i kolorowych wspomnien...
buziaki i czekam na powrot i zdjecia !!!!!!

Witam Cię Betysiu
Tak urlop mija mi wspaniale i błyskawicznie, po raz pierwszy zdecydowaliśmy się na wojaże z dziećmi i nie żałujemy Świetna sprawa , polecam
Już szykujemy się na przyszły rok - może Francja
Widoku ogrodu nie mogę się doczekać, szczególnie moich posadzonych w tym roku horti , przed wyjazdem miały pełno pąków
Z różami to rzeczywiście komedia, a białe które dokupiłam jeszcze później pewnie już przekwitły , tak więc nie dowiem się czy były białe

A to widoki przy praskim hotelu :

no proszę mam fotki przy tych bukszpananach z czerwca tgo roku. Widać że widoki 'ogrodowiskowe' przyciągają
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 20:22, 24 lip 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

hihihi ja 18 nie dam rady bo mam wesele siostry tak jak dziewczyny piszą i tak źle i tak niedobrze...zawsze będzie komuś bardziej pasowało a innemu nie

Buuuuuu........ i komu teraz będę pomagała autko zapakować?
Asiu w pakowaniu jesteś niezastąpiona ale ja już nie jeżdże zastępczym tylko swoim, tam dopiero mialybyśmy pole do popisu w pakowaniu
Anula co prawda nie bardzo rozumiem 'opcji zaopatrzenia' na zasadzie tydzień w tą, tydzień w tamtą ale ja blondynka jestem więc mnie to tłumaczy ... Wybiorę się zatem sama albo na początku sierpnia albo po 10 września po urlopie
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 19:00, 24 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
hihihi ja 18 nie dam rady bo mam wesele siostry tak jak dziewczyny piszą i tak źle i tak niedobrze...zawsze będzie komuś bardziej pasowało a innemu nie

Buuuuuu........ i komu teraz będę pomagała autko zapakować?
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 17:56, 24 lip 2012

Do góry
trudno... bawcie się dobrze
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 16:59, 24 lip 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:05, 24 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Ana, wygląda jak turzyca Evergold - u mbnie zimuje bez problemu od dwóch sezonów i ładnie się rozrasta...i co w niej najfajkniejsze nie trzeba ścinać wiosną, ewentualnie oczyścić z suchych liści - więc jest dekoracyjna cały rok

ooo a masz jej fotki?

a proszę - sprzed tygodnia niedawno przesadzone na trawiasta rabatę

dzięki za fotkę, slicznie wygląda a okrywałaś ją na zimę?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:03, 24 lip 2012

Do góry
coli napisał(a)
Ana dzięki za nazwę cegiełek.

Pokaż fotki tarasu, nie daj się prosić

Coli mój taras póki co czeka na zmiany więc nie ma co pokazywać ale Ania Napewno pokaże foty dzisiaj i jutro po olejowaniu przecież ona życzliwa dziewczyna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:01, 24 lip 2012

Do góry
po strzyżeniu w porannym słońcu

muszę kupić dzisiaj małe bukszpany i podsadzić największy stożek bo jest nierówny od dołu. Denerwuje mnie że w dalszym ciągu brak kamyczków na rabacie...czekam na naawadnianie i nie wysypuję by podwójnej roboty nie wykonywać... podobno ogród uczy cierpliwości
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:00, 24 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ana, wygląda jak turzyca Evergold - u mbnie zimuje bez problemu od dwóch sezonów i ładnie się rozrasta...i co w niej najfajkniejsze nie trzeba ścinać wiosną, ewentualnie oczyścić z suchych liści - więc jest dekoracyjna cały rok

ooo a masz jej fotki?

a proszę - sprzed tygodnia niedawno przesadzone na trawiasta rabatę

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:47, 24 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)

ooo a masz jej fotki?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:43, 24 lip 2012

Do góry
o poranku, zapowiada się piękna pogoda

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:24, 24 lip 2012

Do góry
kupiłam trawki na ryneczku oczywiście bez nazwy, wsadziłam je pomiędzy cisami a różą, zastanawiam się czy nie wsadzić ich w miejsce żółtych begonii bo tamte mnie denerwują ale nie wiem co to za trawa czy mi przeżyje zimę?

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:22, 24 lip 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Witaj Ana ... przyglądam się Twoim limelight , bo robię śledztwo u siebie ... kupiłam bez etykiety-lime, ale kwiaty są od razu białe a nie limonkowe, ale wygląda podobnie do Twoich ... hmmmm
Ana wspomniałaś o wrzosach ... a ja już główkuje, gdzie przezimuje swoje bukszpany, które rosną w donicach ... ale oj tam oj tam ... teraz mają być mega upały ... trzeba odpychać takie myśli sio sio sio

Magda tak mi się wydaję że te które kupiłam w tym roku są bardziej białe, a ta limka ktora kupilam w ubiegłym roku ma wlaśnie bardziej limonkowe kwiaty... może one tak mają? na pierwszej focie jest ubiegloroczna, na drugiej z tego roku
Marzy mi się Siedlisko.... 07:28, 24 lip 2012

Do góry
Witaj

zaczełam ogląać wątek wieczorkiem, dzisiaj dokoczyłam i jestem bardzo mile zaskoczona 3 lata a tak pięknie rozrośniętę rośliny... naprawdę śliczne siedlisko, tyle kolorów. Zainteresowała mnie ta kocimiętka, nigdy jej nie widziałam i zastanawiam się czy ona pachnie?
Ogród Magdalenka 23:32, 23 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Magda a gdzie pisardi planujesz wsadzić?

Aniu tutaj mam taką propozycję ...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/991-ogrod-magdalenka?page=162

tylko pissardii , jak przekazała mi Justyna nie rośnie sama w kulkę, trzeba ją przycinać ... jeszcze chce rozejrzeć się za nigrą ...one chyba są podobne do siebie ???

aaa za kulę z kołnierzykiem w donicy dziękuje
Ogród Magdalenka 23:21, 23 lip 2012

Do góry
ach zapomialam dodać, że kula w kołnierzyku i donicy boska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies