W tym roku z wielkanocnych dekoracji mam tylko dwie: wianek na drzwiach wejściowych, a na stole wielkanocne szklane jajo z mchem i jajkami drewnianymi
Oto ono
Mirellonadrabiam zaległości. Wianek piękny lubie niebieski kolor na Wielkanoc
Skoro masz wszystko posadzone pod liniejkę, to rozrzucenie zimozielonych wg mńie dobry pomysł, pod warunkiem, ze będa to same kule, bo jakos nie wyobrazam sobie nieregularnego rozrzucania kulek i stożków.
Stipa bywa ładna w kolejnych seoznach, pod warunkiem, ze ma suche stanowisko. U Malkul sterczala jakby miotłę połknęła
Ja mam co roku tyle siewek stipy, ze odmładzam sobie ją corocznie i nie musze kupowac nowych. Stare wywalam....
Agatko, dzięki wianek zrobiony w kilka minut ,bazie ze spaceru ,skorupki z jaj ,akurat robiłam karpatkę.
zawilce ,namiastka krokusów w Chochołowskiej ,jeśli pogoda dopisze to i łąki krokusów w poniedziałek zobaczę.
Mirellko piękny wianek bardzo mi się podoba a szarości uwielbiam.Bedziemy w tym roku remontować sypialnie też chcę ją w szarościach zrobić.Meble marzą mi się z szarego lakobelu.
Wczoraj mój M robił pracę świąteczną do przedszkola miał robić z dzieckiem, ale dziecko nie zainteresowane a pracę obiecali zrobić. Ale nie zrobiłam zdjęcia jajo było śliczne.
Wiesz, jak jest u mnie. Polowałam na Genie od zeszłego roku, stwierdziłam, że najwyżej ją wyciapię, jak mi się nie spodoba. Genie kwitnące widziałam w zeszłym roku za jakieś straszne pieniądze. Gdyby moja zechciała kwitnąć to ją będę kochała
Jutro ją wysadzę, jeśli nie będzie padało. A wypogadza się bo rano było paskudnie. Ziemię mam, wszystko prawie gotowe tylko kopać
Uuu to szkoda. Ja wolę widzieć kolor, żeby być pewną, że to ta którą chcę
To posadź ją - teraz najlepszy czas,żeby zdążyła się dobrze zakorzenić
Widziałaś mój wianek?