Mirellko piękny wianek bardzo mi się podoba a szarości uwielbiam.Bedziemy w tym roku remontować sypialnie też chcę ją w szarościach zrobić.Meble marzą mi się z szarego lakobelu.
Wczoraj mój M robił pracę świąteczną do przedszkola miał robić z dzieckiem, ale dziecko nie zainteresowane a pracę obiecali zrobić. Ale nie zrobiłam zdjęcia jajo było śliczne.
Wiesz, jak jest u mnie. Polowałam na Genie od zeszłego roku, stwierdziłam, że najwyżej ją wyciapię, jak mi się nie spodoba. Genie kwitnące widziałam w zeszłym roku za jakieś straszne pieniądze. Gdyby moja zechciała kwitnąć to ją będę kochała
Jutro ją wysadzę, jeśli nie będzie padało. A wypogadza się bo rano było paskudnie. Ziemię mam, wszystko prawie gotowe tylko kopać
Uuu to szkoda. Ja wolę widzieć kolor, żeby być pewną, że to ta którą chcę
To posadź ją - teraz najlepszy czas,żeby zdążyła się dobrze zakorzenić
Widziałaś mój wianek?
Terenia Twoje wianki zupełnie w innym stylu niż moje, ale bardzo mi się podobają
Podkład owijałaś wstążką?
Prawda, że wiankowanie jest fajne i wciąga?
Ja mam już zrobionych z 8 podkładów zimowych wianków w sweterku do samodzielnego zdobienia. Tak polubiłam dziergać. Będę je sprzedawała, bo tyle mi nie jest potrzebne
Wczoraj było tak brzydko u mnie, że też wianek zrobiłam - widziałaś?
Ten który zrobiłam poprzednio już wisi u synka w przedszkolu na drzwiach. Pani wychowawczyni bardzo się spodobał
Mirella nie każdą ale na pewno większość przyciełam nawet powyżej 10 cm, jak zajżysz do mnie na jednym zdjęciu widać. Moim zdaniem za wysoko. Nie przejmuje się nimi bo mam młode siewki
Wianek cudny!
Mirelko, wianek przepiękny. Zdolna bestia z Ciebie.
Wracajac jeszcze do stipy to przyznam że pod wpływem Twojego wątku zakupiłam swoje. Troche mi szkoda, że one brzydną w nastepnych latach bo tak sie cieszyłam że moje przetrwały zimę. A piękne są