Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

malkul 18:42, 06 kwi 2017

Mixtoorka napisał(a)

wychodzą dranie na świeżynkę

Ściskam!

u mnei też pełno maluchów
MirellaB 10:52, 07 kwi 2017

Karola, a Genie będzie kwitła? Może lepiej posadzić ją jak przekwitne?
lojalna_ 10:56, 07 kwi 2017

Karolina po burzach magnolia cała ? Czy w garażu przeczekala .... u mnie pogoda zalicza wszystko co może pokazać ))

Niebieskie cukierki tez mam ja w hiper kupiłam ale ślimaków jeszcze na szczęście brak
Mixtoorka 10:58, 07 kwi 2017

malkul napisał(a)

u mnei też pełno maluchów

Gosiu depczę je, gniotę i sypie niebieskie na ślimaki. Nie pamiętam producenta, chyba BROS. Żrą u mnie wszystko. Dranie.
Mixtoorka 10:58, 07 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Karola, a Genie będzie kwitła? Może lepiej posadzić ją jak przekwitne?

Mirellko Genie nie będzie kwitła w tym roku, w pąkach miała same liście. Liczyłam choć na jeden kwiatek ale... może za rok mnie zaszczyci.

Mixtoorka 11:01, 07 kwi 2017

lojalna_ napisał(a)
Karolina po burzach magnolia cała ? Czy w garażu przeczekala .... u mnie pogoda zalicza wszystko co może pokazać ))

Niebieskie cukierki tez mam ja w hiper kupiłam ale ślimaków jeszcze na szczęście brak

Joluś! Magnolia w donicy stoi, u nas burz nie było. Normalne deszcze padają. Bałam się ją wysadzić ze względu na przymrozki, później przyszły upały a teraz deszcz i sobie siedzi w doniczce Listki rozwinęła, kwiatków nie ma trudno.

Jeszcze troszkę i rozwinie pąki magnolia wujka za płotem. To będę sobie nią oczy cieszyła. Byleby nie było przymrozków, bo w zeszłym roku wyglądała smutno, cała brązowa.
MirellaB 11:04, 07 kwi 2017

Mixtoorka napisał(a)

Mirellko Genie nie będzie kwitła w tym roku, w pąkach miała same liście. Liczyłam choć na jeden kwiatek ale... może za rok mnie zaszczyci.

Uuu to szkoda. Ja wolę widzieć kolor, żeby być pewną, że to ta którą chcę
To posadź ją - teraz najlepszy czas,żeby zdążyła się dobrze zakorzenić
Widziałaś mój wianek?
Mixtoorka 11:15, 07 kwi 2017

MirellaB napisał(a)

Uuu to szkoda. Ja wolę widzieć kolor, żeby być pewną, że to ta którą chcę
To posadź ją - teraz najlepszy czas,żeby zdążyła się dobrze zakorzenić
Widziałaś mój wianek?

Widziałam dwa Przedszkolny też Świetne są!

Wczoraj mój M robił pracę świąteczną do przedszkola miał robić z dzieckiem, ale dziecko nie zainteresowane a pracę obiecali zrobić. Ale nie zrobiłam zdjęcia jajo było śliczne.

Wiesz, jak jest u mnie. Polowałam na Genie od zeszłego roku, stwierdziłam, że najwyżej ją wyciapię, jak mi się nie spodoba. Genie kwitnące widziałam w zeszłym roku za jakieś straszne pieniądze. Gdyby moja zechciała kwitnąć to ją będę kochała

Jutro ją wysadzę, jeśli nie będzie padało. A wypogadza się bo rano było paskudnie. Ziemię mam, wszystko prawie gotowe tylko kopać
kasja83 10:14, 12 kwi 2017

Mixtoorka napisał(a)

Gosiu depczę je, gniotę i sypie niebieskie na ślimaki. Nie pamiętam producenta, chyba BROS. Żrą u mnie wszystko. Dranie.

Już łażą?????A to bestie!
MirellaB 11:01, 12 kwi 2017

Karolka to szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia

Oglądam u mnie Genie i ceny są przyzwoite tak jak w roku poprzednim. Dlaczego u Ciebie takie drogie te magnolie?

U mnie już też widziałam ślimaki - w rozplenicy siedziały, no, ale ja nie zabijam tylko wywalam na pole.