Hahaahha szkoda poogladałabym ) Piaske i zwir maja byc w poniedziałek zrobi ten drenaz moj eM i potem ziemia ...nadal nie mam kontaktu na taka tansza tylko blisko jest ten facet z tym b.dobrym humusem , chcialam wZiąśc od niego i z czyms wymieszac ...ale nie ma nic dobrego same badziewie ...
Marzenko urlop tak ale w ogrodzie piach i ziemia i drenaz jeszcze musimy zrobic dodatkowy bo woda stoi ....rury z dzirkami obsypane zwirem wzdluz ogrodu ....... Zas fajne wydatki....jak ja tego nie lubie jak chce na drzewa wydawac a nie na gupoty hihihih
Ja znam to miejsce bardzo dobrze z kilku powodów min z tego , ze moj syn gra na trabce i juz kilka razy wystepował w tym miejscy z orkiestra i qwaryetem opowiadał, ze w garderobach dlacwykonawcow niezłe bajery sa i zawsze piekne tabliczki z nawiskami tez polecam h
Polinko ja najprzód musze ziemi nawiezc i donice jeszcze wybudowac a potem w to własnie miejsce je posadzic .....zas czekanie . Wiem za to ze planuje ML przed moimi swierkami ale musze przesunac do przodu berberysy bo tsk minsie jesienia spodobały ze je zostawie tylko ta wielkosc tych MLmtez nie za malutka jest