Bądźmy dobrej myśli jeśli chodzi o trawy
A drzewa to graby? Miałam taką myśl żeby dosadzić jeszcze jednego ... ale za dużo mam ostatnio pracy w ogrodzie ... i zostawiłam to na później
Unmnie ta zwykła co w hipermarketach moznabkupic stoi w łazience gdzie słońce jest tylko chwilę rano i pieknie przerasta więc byleby nie była to łazienka bez okna to da radę a tez mi kwiatki w domu padają pozdrawiam z rana
Az tak sie nie znam jedynie moge napisac o tych,ktore sama mam - takie cale zielone,klasyczne i z zoltym brzegiem.jedne i drugie bezobslugowe nazw odmian niestety nie znam
Dziękuję
Może dzisiaj uda mi się dokończyć sadzenie Mam nadzieję, ze się przyjmą Bo wiesz o tym, że to nie najlepszy pomysł dzielić jesienią?
Ale teraz takie odmłodzone bardziej mi się podobają
One się rozłażą więc niedługo (jak wszyustko dobrze pójdzie) będą kolejne sadzonki
Jak jeszcze będziesz miała ochotę mogę przesłać
Edytko
Z trawą to już raczej w przyszłym roku spróbuję ... a o tym co się wrzuca musze poczytać Bo jak mam coś robić to wolałabym to robić dobrze Mam kolejne wyzwanie
Pozdrawiam niedzielnie
Witaj.bezposrednio slonce nigdy tam nie dociera.okna sa o kilka metrod od doniczki,ale ogolnie jest to bardzo jasne slonce bo okien jest tam sporo i to duzych z kazdej strony.ale sansewiera mysle ze z mala iloscia swiatla bez problemy sobie poradzi.
Dziękuję za zawilce Może i ja takich doczekam
Miesiąc temu siałam trawę na kolejnym kawałku. Bo ja tak kawałkami zakładam trawnik Jeszcze mi został jeden mały kawałek na wiosnę