Ja jestem na półmetku sesji i nie narzekam tylko po prostu ryję. I choć w niektórych przypadkach wiem, że wkuwanie i tak nie pomoże to mam taką złudną nadzieję, że jednak
Sebek trzymaj się znam ten ból, sesja potrafi wycisnąć wszystkie soki. Po ostatniej sesji zimowej dochodziłem do siebie przez połowę semestru, ale chyba nadal nie jestem sobą, a tutaj zbliża się kolejna sesja
Ja się pytam kto wymyślił te egzaminy?
A wracając do twojego ogrodu, no to stara śpiewka, bo znowu wszystko bardzo ładnie
wianek i nasadzenia w doniczkach fajnie sie prezentuja no i truskaweczki niedługo będą. Ja ze swoich już miałem placek nawet
Nie mam aktualnego zdjęcia runianki, niestety... Ale kiedyś ją cyknę, bo ładna się ostatnio zrobiła
Możesz je posadzić jedna przy drugiej dla natychmiastowego efektu, ale jesli sadzonka ma kilka odnóżek to sadź je najlepiej co 30-40 cm. Wg mnie sposobem na szybki dywan z runianki jest cięcie raz-dwa razy w roku. Pocięte sadzonki wtykasz obok, a z przyciętego pędu odrasta kilka innych I tak w kółko aż Ci się znudzi
Na widok lawendy umarłem... Już drugi raz dzisiaj, bo pierwszy jak zobaczyłem egzamin ze statystyki Mus zobaczyć ten ogród - obiecuję, że jak się ogarnę po sesji to wpadam