Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:33, 06 sty 2015

Do góry
Miło rok się zaczął dla Młodej
Też zdawałam prawko w styczniu i nawet miły Pan egzaminator odwiózł mnie na dworzec PKP Miałam 17 lat i zaczęłam się głośno martwić w czasie egzaminu jak dojadę na pociąg...W tamtym czasie wiedziałam tylko gdzie jest rynek we Wrocku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:27, 06 sty 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
A kiedy to Irenka była w dolinie Baryczy? To masz teraz dobrą ściagawke , wszystko wiesz co kiedy robic, przydatna rzecz.

Miłe spotkanie w naszych okolicach miałyśmy 12.07
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3206-ogrodowy-powrot-do-dziecinstwa?page=177

Kalendarz idealny
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:18, 06 sty 2015

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

Bukszany na razie w przechowalni przywiozłam aż 15 z pracami ruszam od wiosny, to będę pokazywać Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy i się zadzieje

Doczekać się nie mogę aby ujrzeć ponownie Twój ogród A jak tam wrażenia z plantacji?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:16, 06 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
To ja poproszę co tydzień o kalndarium prac. Mam kieszonkowy Kalednarz ogrodniczy 2015 i u mnie co innego piszą

Ok.będzie cotygodniowy podgląd w kalendarz ogrodnika
Rododendronowy ogród II. 18:04, 05 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Piękne te gałązki z pąkami Czyżby początki wiosny?

Też uwazam że są piękne, ale jeszcze nie powiększają sie i dobrze bo by zmarzły.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:20, 05 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ala dziękuję Kiedy wracasz do swojego ogrodu???????? Może chociaż pokażesz gdzie bukszpany posadziłaś?

Bukszany na razie w przechowalni przywiozłam aż 15 z pracami ruszam od wiosny, to będę pokazywać Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy i się zadzieje
Moja "przyziemna" :) pasja 09:46, 05 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
I jak tam droga, drogowcy się spisali? Wyjeżdzałam dzisiaj o 6.10 do pracy to droga czarna, przed siódmą zaczął sypać śnieg i jest biało

Dziś już ok . W nocy już nie sypało i teraz też nie. Mamy -1.
Moja "przyziemna" :) pasja 09:42, 05 sty 2015

Do góry
I jak tam droga, drogowcy się spisali? Wyjeżdzałam dzisiaj o 6.10 do pracy to droga czarna, przed siódmą zaczął sypać śnieg i jest biało
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:15, 05 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Masz biało w ogrodzie?? U nas od pół godziny intensywnie pada, ciekawe czy się utrzyma?

Wstałam przed 7 aby odwieźć córkę do miasta, ze zdziwieniem odnotowałam śnieg w ogrodzie w trakcie malowania kresek wyłączyli mi prąd M w piżamie leciał uruchomić ręcznie bramę na podjeździe bo nas uwięziono żaluzje nieodsloniete, netu brak, kawy ani herbaty nie zrobię, poszlam spać po powrocie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 07:25, 05 sty 2015

Do góry
Masz biało w ogrodzie?? U nas od pół godziny intensywnie pada, ciekawe czy się utrzyma?
Rododendronowy ogród II. 07:15, 05 sty 2015

Do góry
Piękne te gałązki z pąkami Czyżby początki wiosny?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:06, 05 sty 2015

Do góry
Byłam i widziałam cudne ptaszki

U nas w kuchni kalendarz z widokami górskimi, eM.się śmieje, że codziennie katujemy się widokami do których nam bardzo tęskno

Ogrodniczy stoi na biurku gdzie są wszystkie materiały ogrodowe i gdzie najczęściej planuję kolejne zmiany

Aniu Twój Młody mnie zachwyca Nie dość, że zdolny manualnie,organizacyjnie to do tego zainteresowany historią...
Leśne Wzgórze 06:55, 05 sty 2015

Do góry
Przybiegłam zobaczyć gości i z radością pooglądałam ptaszki Ślimaki ohydne, mam nadzieję, że zima jeszcze wróci i wytępi to szkaradztwo.

Spokojnego tygodnia Aniu
Kraina Czarów w fazie projektów 18:47, 03 sty 2015

Do góry
Ala pokaż choć ciut zimy w Twoim ogrodzie Mogą być tylko świerki lekko ośnieżone...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Buziaczki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:44, 03 sty 2015

Do góry
Jako, że mamy początek roku i wielu z nas kupuje kalendarze to pochwalę się prezentem jaki dostałam od Irenki z Miłkowa przy okazji Jej odwiedzin w Dolinie BAryczy

Irenko jeszcze raz bardzo dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:36, 03 sty 2015

Do góry
gusiarz napisał(a)
Macham

Dzisiaj mogę radośnie odmachać Nareszcie dwa dni wolnego Hurra
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:35, 03 sty 2015

Do góry
martaibartek napisał(a)
Polinko przejrzałam cały wątek.
Zmiany w ogrodzie spektakularne. Pięknie jest. Cudownie wszystko Ci się rozrosło-masz rękę do roślin.

Najlepszego w Nowym Roku!

Marta mam nadzieję, że tylko pobieżnie? Bo czytać te wszystkie moje wywody to nuda

Miło mi bardzo, że Ci się podoba Jeszcze daleka droga do stanu, w którym będę mogła powiedzieć- jest ładnie...Dużo pracy jeszcze takiej typowo remontowej przed nami ale po każdym kolejnym sezonie mam nadzieję na zbliżanie się do celu

Pozdrawiam ciepło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:26, 03 sty 2015

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

No to pozostaje życzyć kufereczka złotóweczek

Ala dziękuję Kiedy wracasz do swojego ogrodu???????? Może chociaż pokażesz gdzie bukszpany posadziłaś?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:23, 03 sty 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Polinko po Twoim wpisie o ognisku, przygnało mnie dziś do Ciebie tak...nostalgicznie. Ja tez marze o wielkim goralskim ognisku przy grzancu na ciepłych kocach dane mi to było tylko na wyjazdach i jeden raz w tym roku zrobilismy ogromne u siebie, poniewaz nie ma jeszcze trawnika w kolejnych latach pozostanie nam nasz placyk wykostkowany ale tam.....tylko na podstawie niewielki ogien.

Poczytałam cały watek wsponienia czasami mamy trudne ale je pielegnujemy warto...trzeba mam nadzieje, ze Te Swieta były jeszcze lepsze .........
W ogrodzie w 2013 roku poczyniłas mrówcza praca i konsekwencja cuda ......pieknie wszystko wyrosło ....tak wiele porad , które mi sie przydadza i fajnych madrych słów o zyciu czytałam sobie jak w grali walca w Wiedniu miło u Ciebie spedziłam czas ......pozdrawiam i wszystkiego co wazne i piekne w zyciu zycze

A tak od czasu do czasu bierze mnie na wspomnienia mojego starego ogrodu, w którym zostawiłam dużą cząstkę siebie...

Jolu cieszę się, że miło spędziłaś czas przy muzyce i w moim ogródku. Z wielką radością czytam takie słowa i dzięki nim dostaję jeszcze większego kopa do działania Dziękuję z całego serca

Na Twoim wykostkowanym placyku możesz położyć grubą blachę i na tym robić ognisko Niestety nie wygląda to estetycznie ale u mnie się sprawdza
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:16, 03 sty 2015

Do góry
gusiarz napisał(a)
Ja też lubię śnieg... i deszcz... ale nie znoszę jak mocno wieje i pali afrykański upał .... zapiszesz mnie do klubu?

Spełnienia tych najskrytszych...

O to jest nas już 5 zimowych dziewczynek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies