Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:38, 28 gru 2014

Do góry
Przypomniałaś mi, że muszę sprawdzić kiedy kolęda U Ciebie więcej śniegu, ogród ładnie przybielony.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:32, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Bożenko to chyba tęsknota za dzieciństwem... Sanki, narty ze sprężynkami, kulig z ogniskiem, jazda figurowa na pobliskim stawie z wszystkimi dzieciakami z ulicy...
Dzisiaj z tego wszystkiego są tylko plany na kulig ale potrzebny do tego duży opad Może i na łyżwy się wybiorę? Staw jest, figurówki gdzieś na strychu leżą

Na staw nie chodz za dużo ludzi to życiem przypłaca.Pozostałe do zrealizowania.
Rododendronowy ogród II. 22:27, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Ja jutro kilof biorę i montuję karmnik. Wiem, że póżno ale ciągle na wszystko brak czasu...praca od rana do wieczora,pęd nie wiadomo za czym i człowiekowi umykają takie niby błahe a zarazem ważne sprawy

Słonecznik i płatki owsiane mam. Zastanawiam się w co włożyć przetopioną słoninkę z ziarnami? Gotowe kule dla ptaków sprzedają w takich siateczkach ale gdzie je dostać?

Kule bywają w marketach. Spróbuj jakoś bez kilofa gdzieś go umieścic albo powieś na drzewie . Słoninkę z ziarnem Mariusz wlewa w plastikowe butelki a jak juz zastygnie kroi w kawałki i wiesza na drzewach, trzeba tylko uważac bo koty bardzo zainteresowane tym przysmakiem.
Rododendronowy ogród II. 22:20, 28 gru 2014

Do góry
Ja jutro kilof biorę i montuję karmnik. Wiem, że póżno ale ciągle na wszystko brak czasu...praca od rana do wieczora,pęd nie wiadomo za czym i człowiekowi umykają takie niby błahe a zarazem ważne sprawy

Słonecznik i płatki owsiane mam. Zastanawiam się w co włożyć przetopioną słoninkę z ziarnami? Gotowe kule dla ptaków sprzedają w takich siateczkach ale gdzie je dostać?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:04, 28 gru 2014

Do góry
Jeszcze życzenia i bale Sylwestrowe przed nami a od stycznia pewnie wielu ogrodników zacznie planowanie wiosennych zmian i będzie w wielu wątkach burza mózgów

W lutym zaczniemy szukać wiosny w ogrodzie, pewnie na Dolnym Sląsku będziemy najszybciej obserwować krokusy i przebiśniegi

W marcu już wiosna
Piruet na polnej drodze 21:56, 28 gru 2014

Do góry
Witam i czekam na ciąg dalszy Piękne widoki u Ciebie a do polnych dróg mam ogromny sentyment.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:35, 28 gru 2014

Do góry
Aniu to jest nas już 4 Deszcz też lubię a najbardziej spacery w kaloszach z parasolką.
Minimalizm z odrobiną romantyczności 19:34, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Też będę moich przystojniaków podświetlać na wiosnę

U Ciebie to faktycznie przystojniaki, moje, to jakieś wypierdki

Jak wiosną podetnę im gałązki od dołu, to zostaną puste kije
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:30, 28 gru 2014

Do góry
I piesa ładnie wystrojona w świąteczny kolor
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:28, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Jolu uwielbiam taki biały ogród, chyba jestem inna bo oprócz Joanki i Gabisi nie znam nikogo więcej kto kocha śnieg

(...))

Możesz jeszcze mnie dopisać do listy uwielbiam śnieg i mróz (tak do -10 w nocy). Nawet odśnieżanie lubię o ile nie muszę tego robić o 5tej rano zresztą ja tylko silnego wiatru nie lubię... pada deszcz to się cieszę, świeci słońce jeszcze bardziej buźka mi się śmieje
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:27, 28 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Polinko a co w tym było fajnego? Ja zimy nie lubie wiec nie rozumiem Twojej tęsknoty do takiego śniegu.

Bożenko to chyba tęsknota za dzieciństwem... Sanki, narty ze sprężynkami, kulig z ogniskiem, jazda figurowa na pobliskim stawie z wszystkimi dzieciakami z ulicy...
Dzisiaj z tego wszystkiego są tylko plany na kulig ale potrzebny do tego duży opad Może i na łyżwy się wybiorę? Staw jest, figurówki gdzieś na strychu leżą
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:17, 28 gru 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Prezentów zazdroszczę Mikołaj wie jak sprawić radość

Prezenty były w tym roku praktyczne, dla mnie mocny sprzęt do cięcia, dla eM.piekarnik
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:15, 28 gru 2014

Do góry
JoannA napisał(a)

Może wypróbujcie ten sprzęt na jakimś drzewku lub krzewie w lesie. Ja podobnie jak Twój eM tez bym była taka niecierpliwa
A zimy 20-30 lat temu pamiętam, szczególnie utkwił mi w pamięci pewien Sylwester kiedy odwołano wszystkie zajęcia w szkołach. To była ogromna radość. Odśnieżanie sprawia mi frajdę, ale o 5 rano jak trzeba wyjechać do pracy to już niekoniecznie
Pozdrawiam Polinko

Dla mnie śnieg ma padać jak mam wolne Wtedy mogę odśnieżać nawet cały dzień
Minimalizm z odrobiną romantyczności 19:14, 28 gru 2014

Do góry
Też będę moich przystojniaków podświetlać na wiosnę
Lawendowy zawrót głowy 18:50, 28 gru 2014

Do góry
Bogdzia pozdrawiam serdecznie

Gabriela tez lubie te fotki a napis nie zawsze niestety pomaga hihi ten drugi to ....dom to miejsce gdzie maja swój poczatek miłosc, nadzieja i marzenia .....

Polinka ramki kupiłam w LM tylko pilnowałam zeby były wszystkiej tej samej firmy pomimo tego, ze sa rozne

Leonku Ty jestes ostatnio po reniferku moja mistrzynia inspiracji

Agnieszko buziaczki i zapewniam ze piesa jak sliczna tak szalona

Beata jesli Ci sie przyda mam jeszcze slabosc do napisów klejonych wrzuce moze Ci sie przyda , tylko fotke było trudno zdrobic bo to na zakrecie schodów

Sebku rozbrajasz mnie spostrzegawczoscia ....wiesz pilnowałam zeby tylko telefon sie odbił
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:00, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Joanko dziękuję za życzenia ale tego śniegu to może dużo i jeszcze więcej spaść, wręcz może mnie zasypać Marzę o przeżyciu jeszcze takiej zimy jakie miały miejsce 20-30 lat temu

Polinko a co w tym było fajnego? Ja zimy nie lubie wiec nie rozumiem Twojej tęsknoty do takiego śniegu.
Rododendronowy ogród II. 14:56, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Rudzik piękny, podobno tylko kilka dni ma być zima.

Oby Polinko.Dwa dni zimy w zupełności by mi wystarczyły, no w najgorszym razie miesiąc.
Moja codzienność - ogród Oli 10:10, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dlaczego smętnie?? Ładnie, biało jest w Twoim idealnym ogrodzie

Gdyby tak słońce wyszło chociaż na chwilę byłoby przyjemniej
Macham
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:04, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Jolu uwielbiam taki biały ogród, chyba jestem inna bo oprócz Joanki i Gabisi nie znam nikogo więcej kto kocha śnieg

eM.po Wigilii zastanawiał się na którym drzewie może wypróbować moje prezentowe sprzęty... Szalony

Może wypróbujcie ten sprzęt na jakimś drzewku lub krzewie w lesie. Ja podobnie jak Twój eM tez bym była taka niecierpliwa
A zimy 20-30 lat temu pamiętam, szczególnie utkwił mi w pamięci pewien Sylwester kiedy odwołano wszystkie zajęcia w szkołach. To była ogromna radość. Odśnieżanie sprawia mi frajdę, ale o 5 rano jak trzeba wyjechać do pracy to już niekoniecznie
Pozdrawiam Polinko
Kondziowy ogrod cz II 09:53, 28 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kondziu pokazuj biały ogród
juz robia tyle zdjeć ze moje juz są zbędne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies