Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:43, 23 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

ja proponuje dalej marzyć tylko ten fragment o czystosci wywal i marzenie jak sie patrzy mozna tak do konca zycia w głowie

Można by było z brązowej owcy i wtedy czystość już się tak nie rzuca w oczy Ale efekt już będzie taki jak przy białym futrzaku...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:40, 23 gru 2014

Do góry
A wiecie,że choinkę powinno się spryskiwać wodą?
Moja "przyziemna" :) pasja 13:37, 23 gru 2014

Do góry
U nas też taka tradycyjna choinkowa Niestety życie zawodowe pokrzyżowało mi w tym roku plany...ale z drugiej strony jakoś tak radośniej i cieplej w domu z tym świerkiem i włochaczem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:35, 23 gru 2014

Do góry
lilia ... wielkie dzięki, miło to słyszeć na końcu odpowiedzi będzie Miłek
Mala_Mi....chyba teraz taki mi radosny avatar potrzebnyjak to z braku czasu i innych przeszkód mozna coś wymyślić z dekoracjami

Ula...świeta to głównie ludzie, atmosfera

Zielona...odwzajemniam i dziękuję

Gosiu....miałam bardziej kokoszkowo poszaleć, ale

Skula dzięki i wzajemnie

ana_art...no patrz, wywołano cię, jak uczennicę róż i ja lubię

Nikita...miło mi to słyszeć i ja pozdrawiam prawie świątecznie

Marzenko...ten avatar teraz mi chyba potrzebny dzięki za pochwały
gościom te bombki też sie spodobałyi zmiany w domu i w ogrodzie i Imperzownia i nowy psiak; juz u mnie pełno ludzi...

Danusiu...no to bardzo fajnie, że Tobie też się podobawspinaczka na drabinę była dla mnie, jak wspinanie na Mont Everest Miłek, to nowy piesek, ze schroniska, radosny i ogromnie miły, chyba zbyt miły, bo stale gryzły go inne psy i non stop był na kwarantannie, zatem w schronisku bardzo byli szczęśliwi, ze włąsnie jego wybraliśmy, jeszcze Saga czeka, ale trzeba to zrobic etapami, no i ja muszę stanąć na nogi, powolutku

zaczarowana...bardzo dziękuję, no bo to tak minimalnie wszystko i pozdrawiam również

makkasia...wielkie dzięki i całusy świateczne slę

polinka...tak, pasuje do nas, jak ulał

konstancja30...Izuś, jak miło, że mnie odwiedziłaś

rench...Reniu dziękuję zrezygnowałam z firan, zasłaniały fajne widoki za oknem i tak zdobyłam miejsce na dekoracje

Pszczółko...cieszę się ja niestety na diecie, zero cukrów, słodyczy i ciast, będę pic tylko 30% smietankę zartuję, ale wszytsko bez cukrów...ciężko!

laurowiśnia...jak to ciut może uratować święta

Sebciu...twoje sebuśkam uwielbiam zgapiaj

malkul...Gosiu pochwała mnie ucieszyła bardzo

Gosiu...dzięki, ale masz pięknie na święta..u mnie na planach się skończyło

Basiu....czyli czasami mam strzały w 10 zaraz go pokażę

Anabell...Haniu miło cię widzieć, bardzo dziękuję, mocno cmokam, tak, ten avatar jest mega pozytywny

nie gniewajcie się, że nie pobiegam teraz u was, ale jeszcze mam ciut obniżona kondycję, nadrobię, to pewne

A to on...Miłek, zgrali się z Sonią i wyciągnął Sonię z depresji po odejściu Dżagi
wiek do 3 lat, może mniej, powoli wszystkie pogryzienia znikają, rośliny podlewa sprzata za sobą, aż pół trawnika wyrywa skacze, to wszystko jest do skorygowania, on też się uczy i jest pojętny

Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 08:28, 23 gru 2014

Do góry
Jest taka noc, na którą człowiek
czeka i za którą tęskni.
Jest taki wyjątkowy
wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą
się przy wspólnym stole.
Jest taki wieczór,
gdy gasną spory, znika nienawiść…
Wieczór,gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia…
To noc wyjątkowa…Jedyna…
Niepowtarzalna…Noc Bożego Narodzenia…

Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Polinka
Zakątek z fioletową ławeczką 11:13, 22 gru 2014

Do góry
Ale oblężenie w stołówce
Moja codzienność - ogród Oli 11:11, 22 gru 2014

Do góry
W tym roku dobrze opanować robienie tych gwiazd i na następne Świeta biznes na alle... Widziałyście po ile jedna taka gwiazda stoi???
Mój kawałek planety 11:06, 22 gru 2014

Do góry
Proszę

https://pl.pinterest.com/p0277/bo%C5%BCe-narodzenie/
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:05, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Temat myśliwstwa nawet nie zaczynam... Marzę o dywanie w sypialni z futrzaków ale jak pomyślę sobie o utrzymaniu tego w czystości to już przestaję marzyć

ja proponuje dalej marzyć tylko ten fragment o czystosci wywal i marzenie jak sie patrzy mozna tak do konca zycia w głowie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:02, 22 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

a no chyba kiepski ze mnie mysliwy uwielbiam połaczenie eamsy i futro na nich rzucone..tylko futra nie mam

Temat myśliwstwa nawet nie zaczynam... Marzę o dywanie w sypialni z futrzaków ale jak pomyślę sobie o utrzymaniu tego w czystości to już przestaję marzyć
Mój kawałek planety 11:02, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Cześć Kasiek Ładny, elegancki mech. Mogę podrzucić piny z inspirkami mchowymi

Ja u siebie zrobiłam kule mchowe z galązkami brzozy.

Mech możesz dać do tych czarnych latarenek i do tego białe świece.

Hej Poli (moja córka ma tak na imię : )

no widzisz ja jesteś cudowna, dziękuję, pomysł z latarenkami super, jeśli masz jakieś mechowe piny - podrzuć proszę

ten mój mech to jakiś wyrośnięty - maz5-7 cm, mam nadzieje ze to nic co jest pod ochroną ...
Moja codzienność - ogród Oli 10:58, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Wiem, wiem miałam ten sam problem ale trzeba przyznać, że gałęzie brzozowe obłędnie wyglądają w realu. Też mam w korytarzu i zachwycam się za każdym razem jak wchodzę do domu

o to to to to to
Moja codzienność - ogród Oli 10:55, 22 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

nie mam wlasnie choc podejsc było kilka,,bardzo niefotogeniczny badyl bym rzekla, biala brzoza na bialej scianie i w niewielkim pomieszczeniu ze nijak sie odsunac zeby cała objąc w kadr...jak w swietle lampy to brzydko a jak zapalisz na niej swiatełka i zgasisz gorne to na aparacie tylko swiatełka widac...ech...dobrze ze w rzeczywistosci jakos wygląda

Wiem, wiem miałam ten sam problem ale trzeba przyznać, że gałęzie brzozowe obłędnie wyglądają w realu. Też mam w korytarzu i zachwycam się za każdym razem jak wchodzę do domu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:53, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
....

Kasiek poluj, poluj Na co dzień futrzak leży przed fotelem bujanym i można stwierdzić, że jest to najczęściej używany mebel oczywiście ze względu na miękkość i mega puszytość baranka

a no chyba kiepski ze mnie mysliwy uwielbiam połaczenie eamsy i futro na nich rzucone..tylko futra nie mam
Moja codzienność - ogród Oli 10:50, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Masz gdzieś foty tej brzozy? Bo sobie nie przypominam

nie mam wlasnie choc podejsc było kilka,,bardzo niefotogeniczny badyl bym rzekla, biala brzoza na bialej scianie i w niewielkim pomieszczeniu ze nijak sie odsunac zeby cała objąc w kadr...jak w swietle lampy to brzydko a jak zapalisz na niej swiatełka i zgasisz gorne to na aparacie tylko swiatełka widac...ech...dobrze ze w rzeczywistosci jakos wygląda
Mój kawałek planety 10:49, 22 gru 2014

Do góry
Cześć Kasiek Ładny, elegancki mech. Mogę podrzucić piny z inspirkami mchowymi

Ja u siebie zrobiłam kule mchowe z galązkami brzozy.

Mech możesz dać do tych czarnych latarenek i do tego białe świece.
Moja codzienność - ogród Oli 10:47, 22 gru 2014

Do góry
Masz gdzieś foty tej brzozy? Bo sobie nie przypominam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:42, 22 gru 2014

Do góry
Gosia cieszę się bardzo, że jeszcze komuś się podobają

Ola ja też myślałam, że gdzieś mam Po kilkudniowych poszukiwaniach pozostało jedynie alle...

Kasiek poluj, poluj Na co dzień futrzak leży przed fotelem bujanym i można stwierdzić, że jest to najczęściej używany mebel oczywiście ze względu na miękkość i mega puszytość baranka
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:40, 22 gru 2014

Do góry
Jak tam jarmark? Niestety plany uległy zmianie i byłam wczoraj bez auta.
Czekam na zdjęcia sosny
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:06, 22 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Ha, ha u mnie podobnie

Dlaczego wszystko masz takie stonowane? Dla mnie to więcej koloru musi być na święta, a gdzie dmuchany mikołaj??? Takie pytania słyszę

U mnie to samo.. bo kto to widział gwiazdy z blachy i papierowe bombki na choince ehhh
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies