Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kasiek 21:55, 30 gru 2014

Czka Ci sie ?
Madzenka 23:01, 30 gru 2014

O Lobuzy'. Chwila nieuwagi i już prawie do rękoczynów doszlo To ja już wolę topienie Madżenny

Wieszcze, źe krokusy bedą 2 lutego, skoro anno domini 2014 były 8 lutego u Gabisi w ogrodzie! W tym roku jest cieplej i nawet przymrozek w nocy -8 mnie nie zwiedzie

Czy platany bedą? Oj będa, to juz postanowione, przemyslane. Do platanów jeszcze będą dziewcyzny wzdychać, a chlopaki będą pisać "a nie mowiłem"? W moim ogrodzie do poczochranych traw, roż i kwiatow geometryczne korony drzew będa bardziej pasowaly

Ale jakiś mega rewolucji to ja już nie planuję, tylkod robne zmiany, wyjątek stanowią brzozy... Gdybym miała taki ogrod jak Danusia tylko bym leżała na leżaczku

Rozumiem Kondzia, nic na sile w ogrodzie, nie kosztem dobrego samopoczucia albo wypoczynku. Dlatego u mnie powstaje pergola juz trzeci rok z rzędu i za kazdym razem wybieram wypoczynek zamiast inwestowania w ogrod.
Co ma być to bedzie Planow mam duzo ale z niczym mi sie nie spieszy, pospiech i ciągle planowanie, intensywne myslenie mam na co dzien w pracy...Dom i ogrod to moj azyl i wytchnienie

I melduje, ze sniegu u nas nie ma , bo nie nazwe sniegiem 0,5 cm warstwę cukru pudru, ktora mnie dzisiejeszym rankiem powitala przed wyjazdem do pracy. Ale mam nadzieje, ze Nowy Rok powitam w śniegu na nartach
Macham do wszystkich odwiedzajacych i biegne do Was w odwiedziny.

Jutro jakies fotki BENDOM
AgnieszkaW 09:49, 31 gru 2014

A ja kibicuję planom, ups, platanom Marzenki, bić nie będę. Będzie pięknie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Luki 09:58, 31 gru 2014

Dobrze, że gospodyni przyszła bo już myślałem, że dojdzie do rytualnego palenia łopat na stosie ze ściętych traw wiosną
polinka 10:20, 31 gru 2014

Madżen miłego wypoczywania na nartkach i czekam na fotki śniegu
Madzenka 11:03, 31 gru 2014

Hi hi rytualne palenie łopat Dobre Łukasz

Aguś od kilku miesięcy patrze na te brzozy, żal mi ich, postaram sie je odpowiednio wykopać, chetni na nie już są, może przeżyją i będą cieszyć kogoś innego w ogrodzie

Polinka nartki dopiero jutro jak dam radę wstać po Sylwestrze....

A u nas nadar cukier puder, na dodatek zbrylony, szaro -buro.... Od jutra odwilz. A nich sobie leży snieg w gorac, po co mi w ogrodzie, skoro u nas caly czas nie ma mrozow? Zapowiadają odwilż i deszcz... Chyba ta wiosna na 2.02 realna....
Sebek 11:07, 31 gru 2014

U mnie wszystko skute lodem - ja chcę do Wrocławia!!!

Chyba masz dziś urlop, wiec miłego dnia Ci życzę - nocy też
malgorzata_s... 11:29, 31 gru 2014

U mnie też zlodowaciały krajobraz Miłego dnia i do zobaczenia w 2015 No i czekam na noworoczne foty Buziaki i Cudownego Nowego Roku
Madzenka 11:33, 31 gru 2014

Sebek napisał(a)
U mnie wszystko skute lodem - ja chcę do Wrocławia!!!

Chyba masz dziś urlop, wiec miłego dnia Ci życzę - nocy też

Mam urlop, tylko dzsiaj i w wigilię a tak ciągle w pracy. Musze nadrobić zaległości w planowaniu, budzetowaniui inne takie. Nikogo nie będzie w pracy, tylko dz.sprzedaży to nadrobię zaległości
Madzenka 11:34, 31 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie też zlodowaciały krajobraz Miłego dnia i do zobaczenia w 2015 No i czekam na noworoczne foty Buziaki i Cudownego Nowego Roku

Postaram się jeszcze dzisiaj historię jednej rabaty poczynić