O Lobuzy'. Chwila nieuwagi i już prawie do rękoczynów doszlo

To ja już wolę topienie Madżenny
Wieszcze, źe krokusy bedą 2 lutego, skoro anno domini 2014 były 8 lutego u Gabisi w ogrodzie! W tym roku jest cieplej i nawet przymrozek w nocy -8 mnie nie zwiedzie
Czy platany bedą? Oj będa, to juz postanowione, przemyslane. Do platanów jeszcze będą dziewcyzny wzdychać, a chlopaki będą pisać "a nie mowiłem"? W moim ogrodzie do poczochranych traw, roż i kwiatow geometryczne korony drzew będa bardziej pasowaly
Ale jakiś mega rewolucji to ja już nie planuję, tylkod robne zmiany, wyjątek stanowią brzozy... Gdybym miała taki ogrod jak Danusia tylko bym leżała na leżaczku
Rozumiem Kondzia, nic na sile w ogrodzie, nie kosztem dobrego samopoczucia albo wypoczynku. Dlatego u mnie powstaje pergola juz trzeci rok z rzędu i za kazdym razem wybieram wypoczynek zamiast inwestowania w ogrod.
Co ma być to bedzie

Planow mam duzo ale z niczym mi sie nie spieszy, pospiech i ciągle planowanie, intensywne myslenie mam na co dzien w pracy...Dom i ogrod to moj azyl i wytchnienie
I melduje, ze sniegu u nas nie ma , bo nie nazwe sniegiem 0,5 cm warstwę cukru pudru, ktora mnie dzisiejeszym rankiem powitala przed wyjazdem do pracy. Ale mam nadzieje, ze Nowy Rok powitam w śniegu na nartach

Macham do wszystkich odwiedzajacych i biegne do Was w odwiedziny.
Jutro jakies fotki BENDOM