popytaj w kwiacianiach, powinni mieć.
Nie mówiłam Ci o psiakach? Na koniec lata już ich nie było. Sońka poszła i nie wróciła, a Grażka po tygodniu zeszła
Aga z kwadratowego pokazała świetne pomysły na dekoracje z mchu. Wiem gdzie u mnie znajdę taki zwarty i intensywnie zielony mech, pomyślałam nad takimi kulkami
W niedzielę wieczorem powinnam uporać się z mchem a w poniedziałek planuję zrobić moje sznurkowe bombki ale tym razem będą o wiele większe i jak się uda to brązowe Będą dekoracją okienną
I zostanę prekursorem przygotowań dekoracji świątecznych w mojej wsi? Nie, nie to się nie uda W takich sprawach ktoś inny wiedzie prym, nie będę odbierać zaszczytnych tytułów...
W porównaniu do Karkonoszy czy Tatr, Biesy nadal najmniej zaludnione w sezonie letnim i jeśli poszukamy szlaku mało popularnego można przez cały dzień wędrówki spotkać jednego czy dwóch piechurów.
Zimą byłam tylko w Karkonoszach, po dotarciu do schroniska pocałowałam podłogę z wdzięczności, że dotarliśmy...
Czy jestem twórcza? Hm...różnie to wychodzi Często z braku funduszy jestem zmuszona do twórczego myślenia ale daje mi to ogromną satysfakcję mimo, że efekty są różne
Anek, wianki są Twoje i to jest najważniejsze Pachnące lasem i ogrodem, własnoręcznie zrobione i o to w tym wszystkim chodzi. Doceniam i zachwycam się każdą ozdobą, która jest tworzona z sercem.
Wiesz chyba sie na to zanosi inne stany juz zasypane no koniec swiata
U nas dzisiaj pada snieg pewnie juz zaczne pakowowac ha ha ha ha aby wysylaka dotarla na czas
pozdrawiam