Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:22, 21 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.

Już planujesz następne święta? Ja jeszcze planów na Sylwestra nie mam, a co dopiero święta 2015
Ogród do kwadratu 22:28, 20 gru 2014

Do góry
Aga zdjęć dużo z pienińskiego poproszę bo wiesz, ze ja zakochana w tych klimatach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:22, 20 gru 2014

Do góry
Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:16, 20 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Po karpie przyjeżdzajcie jutro do Milicza, mamy jarmark Bożonarodzeniowy Stawy milickie będą miały swoje stoisko z rybami. A cała Polska wie, że jeśli karp to tylko z Milicza.

Gdyby do Was było blizej... to 1 godz drogi... Milickie karpie jak znam życie u mnie we wsi też będą
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:05, 20 gru 2014

Do góry
Po karpie przyjeżdzajcie jutro do Milicza, mamy jarmark Bożonarodzeniowy Stawy milickie będą miały swoje stoisko z rybami. A cała Polska wie, że jeśli karp to tylko z Milicza.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:57, 20 gru 2014

Do góry
Oświetliłam dzisiaj moich przystojniaków Nie powiem,do gałązek im w tym ubranku

Wiatrzysko u nas straszne, ciężko zrobić normalną fotkę.

Donica też dostała lampki

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:52, 20 gru 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Bombki wyszły fajne, stroik z mchu tez milusi

Małgosiu fajnie, że Ci się podoba Mech w odbiorze jest właśnie jakiś taki milusi
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:51, 20 gru 2014

Do góry
asica napisał(a)

My robiliśmy choinkę z witek brzozowych, wg wskazówek Łukasza. Zeszło nam kilka godzin, w dodatku w lekkim deszczyku.
Gdybym wiedziała, to bym mężowi tej choinki nie pokazała; ale jak zobaczyłam efekt nie żałowałam ani jednej minuty spędzonej przy robieniu choinki .

Śliczne te bombki. Stroik z mchu też świetny.

Asik dzięki za dobre słówko. Muszę zobaczyć u Ciebie te choinki brzozowe bo Łukasza to są po prostu cuda
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:49, 20 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

a to nie zalezy od koloru sznurka?:*

Kasia, widzisz i tu zaczyna się problem. Klej stolarski którym kleję sznurek jest biały
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:47, 20 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)

o matuchno.....żebym ja się wyrobiła ze wszystkim to wigilia musiałaby przypadać na Wielkanoc
Na razie robię ozdoby, ale nie dla siebie. Bedziesz w niedzielę na kiermaszu?

Aga, nawet jak się nie wyrobisz to Święta i tak się odbędą. A jak nic nie zrobisz to przynajmniej będziesz mniej zmęczona
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:46, 20 gru 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Wszystko piękne, ale cierpliwość do tych bombek podziwiam najbardziej.
Przycupnęłam przy Twoim kominku... i macham

PS Wyprostowało się to i owo i... jestem

Martuś cieszę się, że jesteś

Bombki to naprawdę nic wielkiego, trochę czasu wolnego i nic więcej. Wykonanie jednej bombki jak już wszystko mam przygotowane zajmuje ok.5 min
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:14, 18 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Produkcja bombek ukończona i niestety energia moja do dekoracji również na ukończeniu.

My robiliśmy choinkę z witek brzozowych, wg wskazówek Łukasza. Zeszło nam kilka godzin, w dodatku w lekkim deszczyku.
Gdybym wiedziała, to bym mężowi tej choinki nie pokazała; ale jak zobaczyłam efekt nie żałowałam ani jednej minuty spędzonej przy robieniu choinki .

Śliczne te bombki. Stroik z mchu też świetny.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:41, 18 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Kasia, jak robić to wiem, tylko mam problem z kolorem, tzn. chciałabym aby były brązowe...

a to nie zalezy od koloru sznurka?:*
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:39, 18 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Temat dekoracji świątecznych mogę u siebie uznać za zamknięty... Jeszcze tylko lampki na graby w ogrodzie, dekoracja na cmentarz i w wigilię choinka.

o matuchno.....żebym ja się wyrobiła ze wszystkim to wigilia musiałaby przypadać na Wielkanoc
Na razie robię ozdoby, ale nie dla siebie. Bedziesz w niedzielę na kiermaszu?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:57, 17 gru 2014

Do góry
Z racji dużej ilości wpisów, będzie telegraficznie. Wszystko poczytałam, rewizyty nawet w większości poczyniłam. Na konkrety odpowiedziałam zainteresowanym.

Justi - zgrabnych jodełek nie mam.. ale świerk kakukaski spełnia Twoje oczekiwania. Z drobnym wyjątkiem.... że nie jest jodłą

Renia, Madzia - mówiłam, że Muminek będzie miał radochę Ale na razie tylko jeden łańcuch sie podzielił na pół. Solidna robota

Haniu - tolerancja ma znaczenie górnolotne, i często tolerancja u nas wygląda jak prawo Kalego.. ale to już na inne forum zagadnienie.

Gabriela - u mnie ognik jeszcze jest, ale jarzębiny i berberysy zjedzone..

Grembosiu - nasz ma w genach...szaleństwo I może dlatego zębów tylko 2 by nei było co wybić a wcześnie Natura sama sie broni

Pszczoła - próbowałam ratować , ale nic nie rozumiem... napisałam co wiedziałam..

Madżen - ręce mam niczego sobie i dużo potrafią... tylko pomysłów mi brakuje.. Czyli ręce nie są do pary z głową A z naparstnicy będzie dużo kfiotków..

Anno_g - lewych rąk nie mam... ale problem jest miedzy innymi w tym co piszesz... jakbym siebie czytała.. z wyjątkiem akapitu o teściowej... bo jej nie mam.

Kasiek - bo ja też jak Ty stworzyłam sobie swój azyl

Ewa - rodzinę mam daleko, a z eMusiem razem pracujemy, razem mamy wspólne pasje, wiec nie mam potrzeby pobycia razem jeszcze trochę więcej Szyłam, szydełkowałam, na drutach dziergałam, bo mieć coś innego niż reszta.. teraz nie ma takiej potrzeby.. są ciekawsze rzeczy niż ślepienie z igiełką w ręku Traktowałam to jako potrzebę chwili, a nie pasję Z pasji to wolę robić dużo innych rzeczy NP mogę pojechać na narty albo zwiedzić miejsca w których nie byłam, mogę przeczytać dobrą ksiażkę lub ponorać w ogrodzie
PS. Nie ma nic gorszego niż spokojne (czytaj nudne) święta. Rodzina daleko, a znajomi w tym czasie spędzają czas ze swoja rodziną.. w telewizji po raz enty Kewin... nawet na Forum cisza....

Yola - spodnie do skrócenia leżą już drugi tydzień.. położyłam na środku by sie o nie przewracać.. może w nerwach sie zmobilizuję A za wełną jeździłam po przekątnej Polski .. bo tylko w Zakopanym była do kupienia u górali... coś sie dla siebie zrobiła coś sie sprzedało po znajomych (oczywiście już w wyrobie wydzierganym).

Polinka - a co my ze spokojną i cichą zrobimy??? Trzeba będzie cię wychować .. byś pasowała do ekipy

Gardney - a sobie podczytuj farmazony zgorzkniałej baby... z mendopauzą lub czymś takim..

Basiu - lampki od dawna wiszą, tylko u nas nikt jeszcze nie zapalił... wiec sie wstrzymuję też.. no i pogoda.. jakoś nie pasuje do lampek..

Anita - ja też tęsknie do ciepełka.. na razie zaczynamy sezon pociągający.. i to wcale nie seksualnie..

Napia - ogrodowo działać mi za zimno.. jakby był mus to bym norała w ogrodzie, ale jak nie muszę to wolę w ciepłym posiedzieć..

Ana - i dobrze, że mamy różne gusta, guściki, charaktery... świat nie jest nudny. Naparstnice będą coraz lichsze.. szukaj siewek.. z nich będzie łanie .

Zielona - bingo

Reszcie niewymienionych zostawiam uśmiechy i kolory. W święta chyba sobie wizytówkę zaktualizuję Na razie wybieram fotki.

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:11, 17 gru 2014

Do góry
Mala Mi, Polinka, Siakowa, Gardney, Juzia - fajnie że zagladacie mimo tak gorącego czasu przedświątecznego.
Oby do piatku, potem weekend przygotowań. Jeszcze tylkow. Poniedziałek do prayc i fajrant do 29!!! Huuura.
Może pierwszy raz od kilku lat Wigilię zdążę porządnie lrzygotować
Moja codzienność - ogród Oli 18:35, 17 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Będzie suszona kiełbasa z dziczyzny

U mnie też się suszy Kiełbasa nie kuzyn
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:32, 17 gru 2014

Do góry
Temat dekoracji świątecznych mogę u siebie uznać za zamknięty... Jeszcze tylko lampki na graby w ogrodzie, dekoracja na cmentarz i w wigilię choinka.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:28, 17 gru 2014

Do góry
Miała być kula mchowa jest stroik na stół wigilijny

I bombki w oknie

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:23, 17 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

a kolezanka pytala u mnie o sznurkowe bombki a juz dawno je zrobiła swietnie wyszło

Kasia, jak robić to wiem, tylko mam problem z kolorem, tzn. chciałabym aby były brązowe...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies