Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Madzenka 00:23, 23 gru 2014

Już chyba u Ciebie goście bawią, miłych spotkań ci zyczę
Anabell 01:08, 23 gru 2014

Irenko - oj! walnęłabym takie bombki u siebie, ale już za późno nie wyrobię się, będzie pomysł na następny rok.
Ja też mam w kuchni srebro i wściekły róż.
Inne Twoje dekoracje pociągają wzrok, gwiazda biała w srebrnych doniczkach jak spełnione marzenie, wyraz świeżości, piękneee.

Kapelusz pasuje do wystroju, i dobrze że wróciłaś do tego awatarka.
Pozdrawiam już Świątecznie.
Milka 09:35, 23 gru 2014

lilia ... wielkie dzięki, miło to słyszeć na końcu odpowiedzi będzie Miłek
Mala_Mi....chyba teraz taki mi radosny avatar potrzebnyjak to z braku czasu i innych przeszkód mozna coś wymyślić z dekoracjami

Ula...świeta to głównie ludzie, atmosfera

Zielona...odwzajemniam i dziękuję

Gosiu....miałam bardziej kokoszkowo poszaleć, ale

Skula dzięki i wzajemnie

ana_art...no patrz, wywołano cię, jak uczennicę róż i ja lubię

Nikita...miło mi to słyszeć i ja pozdrawiam prawie świątecznie

Marzenko...ten avatar teraz mi chyba potrzebny dzięki za pochwały
gościom te bombki też sie spodobałyi zmiany w domu i w ogrodzie i Imperzownia i nowy psiak; juz u mnie pełno ludzi...

Danusiu...no to bardzo fajnie, że Tobie też się podobawspinaczka na drabinę była dla mnie, jak wspinanie na Mont Everest Miłek, to nowy piesek, ze schroniska, radosny i ogromnie miły, chyba zbyt miły, bo stale gryzły go inne psy i non stop był na kwarantannie, zatem w schronisku bardzo byli szczęśliwi, ze włąsnie jego wybraliśmy, jeszcze Saga czeka, ale trzeba to zrobic etapami, no i ja muszę stanąć na nogi, powolutku

zaczarowana...bardzo dziękuję, no bo to tak minimalnie wszystko i pozdrawiam również

makkasia...wielkie dzięki i całusy świateczne slę

polinka...tak, pasuje do nas, jak ulał

konstancja30...Izuś, jak miło, że mnie odwiedziłaś

rench...Reniu dziękuję zrezygnowałam z firan, zasłaniały fajne widoki za oknem i tak zdobyłam miejsce na dekoracje

Pszczółko...cieszę się ja niestety na diecie, zero cukrów, słodyczy i ciast, będę pic tylko 30% smietankę zartuję, ale wszytsko bez cukrów...ciężko!

laurowiśnia...jak to ciut może uratować święta

Sebciu...twoje sebuśkam uwielbiam zgapiaj

malkul...Gosiu pochwała mnie ucieszyła bardzo

Gosiu...dzięki, ale masz pięknie na święta..u mnie na planach się skończyło

Basiu....czyli czasami mam strzały w 10 zaraz go pokażę

Anabell...Haniu miło cię widzieć, bardzo dziękuję, mocno cmokam, tak, ten avatar jest mega pozytywny

nie gniewajcie się, że nie pobiegam teraz u was, ale jeszcze mam ciut obniżona kondycję, nadrobię, to pewne

A to on...Miłek, zgrali się z Sonią i wyciągnął Sonię z depresji po odejściu Dżagi
wiek do 3 lat, może mniej, powoli wszystkie pogryzienia znikają, rośliny podlewa sprzata za sobą, aż pół trawnika wyrywa skacze, to wszystko jest do skorygowania, on też się uczy i jest pojętny

Milka 09:36, 23 gru 2014

wyglada, jak mieszanka amstafa ze sznaucerem, mniejszy od Soni i wykastrowany...biedny

Anita1978 09:43, 23 gru 2014

Irenko!
I ja osobiście życzę Ci wszystkiego co najlepsze- i na Święta i na cały rok
noemi 10:22, 23 gru 2014

Pieski podobne do siebie dobrze, że Sonia nie jest już sama … macham
lilia 15:06, 23 gru 2014

Miłek ma sympatyczną mordkę Dobrze, że u Ciebie znalazł domek.
Pozdrawiam!
Madzenka 15:35, 23 gru 2014

sliczny ten Miłęk i z Sonią jest szczęsliwy. Wypiczywaj i nabieraj sił !
AgnieszkaW 16:48, 23 gru 2014

Irenko, Miłek bardzo sympatyczny i widać, że polubił się z Sonią Dekoracje zrobiłaś bardzo ładne Cieplutko pozdrawiam
Mala_Mi 19:17, 23 gru 2014

Miłek ma oczy podobne do Miłki Chociaż taki piękny nie jest.. ale to facet.. i w dodatku eunuch. Ale to dobrze, bo Soni nie będzie dokuczał I łatwiej sie dotrą z koleżanką. Są podobni.... czyli wszytko będzie biało-czarne
Mam koleżankę która wzięła psa ze schroniska... najbrzydszego jaki był... bez włosów, cały w liszajach, okropność. Az ja jak to ja niegrzecznie zapytałam się czy już brzydszych nie dawali i dlaczego takie coś wzięła? Powiedziała, że takiego (a raczej takiej bo to była suczka) nikt by nigdy nie zwiał, a inne mają szansę.. Sunia do tej pory żyje, ma sie dobrze i jest wspaniałym psem i w dodatku wcale nie jest brzydka
Ty też wzięłaś psa co był pokąsany i biedny.... po oczach widać, że już kocha Ciebie miłością ogromną

Świąt bez trosk, by zapomnieć co złe, bez cukru da się.. będziesz jeszcze większa laska.. mi też psuje ograniczyć, bo coś ostatnio mnie za dużo
Oczywiście wesołych i miłych świat dla całej rodziny. Buziaczki. Trzymaj się