Marzenko!Witaj!! Masz bardzo ładny ogród!! A słoneczne fotki, są jak najbardziej udane
Dziękuję za głos w sprawie, gdybyś coś natrafiła to wiesz
nie będzie łatwo ja widuję najczęściej klona Globosum sama szukam grujecznika i nie wiem czy w rejonie Wrocławia można go wogóle dostać
mam pytanko ta kostka jest z bukszpanu czy z cisa chodzi dokładnie o tą za żurawką
Fajny filmik,podobają mi się te aranżacje Miałaś może ten czosnek globemaster, czy on jest faktycznie większy w główce od gladiatora? Czy tylko wyższy ? Odnośnie Ghity mam niewiele fotek,to młódka kupiona latem, wysiedziała się w doniczce z powodu upałów i od posadzenie nie zakwitła jeszcze,na fotki skocz do mnie
Madżen.. lecę ze skruchą... napisałaś mi sugestie w kwestii mojej róży NN. Tak czytałam, że nie doczytałam posta do końca Tak to jest jak jednym okiem sie czyta, a drugim robi co innego. Dobrze, żę Matylda temat wydarła na śwatło dzienne... Dzięki za sugestiie... prawie jestem pewna, że to może być Elfrid. Buziak wielki I Elfrid w podziękowaniu.... pierwsze tłoczenie bardziej różwe, a drugie bardziej czerwone..
Witam pytałaś Renię o ghitę też ją mam u mnie wygląda tak
Marzenko super te ogródki ale dla zapracowanych tam już nie ma nic do podłubania, no i prania tam już się nie wywiesi ten basen super ale kolorystyka ogrodu mi nie odpowiadała, ale filmik sobie zaznaczyłam
ale pięknego linka filmowego wrzuciłaś dziękuję, super
Na pewno puszczą w środku drogi, to wielka inwestycja i wielkie kopanie. Nikt się nie patyczkuje tylko rozwala jak leci. Przeżyłam zakładanie kanalizacji w drodze, tak trzęsło, że w domu szyby latały Przedpłociu nic się nie stanie
Madżenko czy to możliwe żeby moja laurowiśnia gajo kwitła teraz? Mam ją pierwszy sezon ale to chyba nie jest normalne zjawisko.
Nie wiem dlaczego nie moge wkleić pinsa, zajrzyj do Madżenka na pinterest do katalogu Chfsh
aż się zalogowałam, a właściwie zarejestrowałam na Ogrodowisku, bo chociaż czytam od paru lat, to... debiutuję u Ciebie Madżen Widzę, że powróciła dyskusja nad rozpoznaniem Twojej róży NN. Moja sugestia to ta: http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.62773.0&tab=1 szczególnie przydatne do rozpoznania może być to, co pisze o niej honzaPM: http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.233321 ciekawe, czy trafiłam
Marzenko, Darcey Bussel różni się od Falstaffa, ma mniejsze kwiaty, mniej wypełnione płatkami i pokazuje środek, a Falstaff jest taki mocniej zmierzwiony. Jedyny Darcey jakiego w tej chwili posiadam.
Nie wiem dlaczego nie moge wkleić pinsa, zajżyj do Madżenka na pinterest do katalogu Chfsh
A nie wiesz jak z cięciem kaliny ?