Madżenko czy to możliwe żeby moja laurowiśnia gajo kwitła teraz? Mam ją pierwszy sezon ale to chyba nie jest normalne zjawisko.
Na pewno puszczą w środku drogi, to wielka inwestycja i wielkie kopanie. Nikt się nie patyczkuje tylko rozwala jak leci. Przeżyłam zakładanie kanalizacji w drodze, tak trzęsło, że w domu szyby latały Przedpłociu nic się nie stanie
ale pięknego linka filmowego wrzuciłaś dziękuję, super
Marzenko super te ogródki ale dla zapracowanych tam już nie ma nic do podłubania, no i prania tam już się nie wywiesi ten basen super ale kolorystyka ogrodu mi nie odpowiadała, ale filmik sobie zaznaczyłam
Witam pytałaś Renię o ghitę też ją mam u mnie wygląda tak
Madżen.. lecę ze skruchą... napisałaś mi sugestie w kwestii mojej róży NN. Tak czytałam, że nie doczytałam posta do końca Tak to jest jak jednym okiem sie czyta, a drugim robi co innego. Dobrze, żę Matylda temat wydarła na śwatło dzienne... Dzięki za sugestiie... prawie jestem pewna, że to może być Elfrid. Buziak wielki I Elfrid w podziękowaniu.... pierwsze tłoczenie bardziej różwe, a drugie bardziej czerwone..
Fajny filmik,podobają mi się te aranżacje Miałaś może ten czosnek globemaster, czy on jest faktycznie większy w główce od gladiatora? Czy tylko wyższy ? Odnośnie Ghity mam niewiele fotek,to młódka kupiona latem, wysiedziała się w doniczce z powodu upałów i od posadzenie nie zakwitła jeszcze,na fotki skocz do mnie
mam pytanko ta kostka jest z bukszpanu czy z cisa chodzi dokładnie o tą za żurawką
nie będzie łatwo ja widuję najczęściej klona Globosum sama szukam grujecznika i nie wiem czy w rejonie Wrocławia można go wogóle dostać
Dziękuję za głos w sprawie, gdybyś coś natrafiła to wiesz