Pięknie jest u Ciebie Mimo, że nie zmieniasz ostatnio wiele w swoim ogrodzie my ciągle czekamy na jego zdjęcia ... bo są inspiracją dla nas Proszę nie żałuj nam ich
Masz racje, będzie szedł po łuku ale takim bardzo delikatnym. Chcę żeby był symetryczny do zakrzywienia tej rabaty z rozplenicami. To tylko na rysunku wygląda jakby szedł w linii prostej - takie mam zdolności plastyczne
Jakby nie bylo fastigiata to kolumnowa odmiana.ale mam gdzies fotki takiego starego okazu fastigiaty z ogrodu botanicznego we Wroclawiu i on wcale docelowo taki waski nie jest raczej ma ksztalt płomienia.jutro poszukam i wstawie ok?
Czytałam o tym, ale nie brałam pod uwagę faktu, ze mogłabym sama to zrobić ... ale tak mi pasują te betonowe kule, ze chyba spróbuję wiosną ... musze tylko jakies "narzedzia" sobie przygotować dzięki
A o tulipanowca pytam bo sama wczoraj kupilam kolumnowego i nie wiem czy trzeba mu jakoś pomóc żeby rozrastał się na boki a nie tylko w górę rósł?
Nie mow ze przespalas trend betonowy
Krotko mowiac: szukasz starego szklanego klosza od lampy, zalewasz go betonem (gotowym,mieszanym,moze byc nawet rozrobiony jakis stary klej do plytek) i czekasz do wyschniecia. Tluczesz klosz i masz kule