te purpurowe to pelargonia angielska, są też surfinie z takim czymś białym , róże w donicach mają pelargonie drobnokwiatowe w nogach, jeszcze dumam co dodać do rubrum... chodzi mi po głowie kocanka + surfinia lub kocanka + begonia
Dobre. Ja też mam w planach tuje od ogrodzenia przesuwać, bo jakoś za blisko się posadziły i przy okazji trzeba wszystkie rośliny wykopać i przesunąć. To nawet w domu nic nie mówię, bo mnie na badania wyślą...
Ależ ta trzmielina na pniu urosła Sebku, nie przypala słoneczko latem tych czerwonych żurawek? Pytam bo u mnie po zaoraniu ogrodu rabata powstaje na południowej ścianie i tam właśnie posadziłam te żurawki .Nie przypali mi ich w upał latem?
Ślicznie u Ciebie,tak kolorowo i zielono bo u mnie nijak po rewolucji, ziemiście
Kiedy tniesz buksiki ,czekasz na czerwiec?bo ja tak.Kudłate som już ale czekam jeszcze.
Pozdrawiam
Ps. Czosnki górą ,dają kolor
Hortensje jakiej odmiany się pięknie szykują? Anabelle?
A pokaż silverki
Aniu - ja też w tym roku inwestuję w jednoroczne o czarnych, a przynajmniej ciemnych liściach I powiem Ci, że to chyba jest to Tylko zimno jest i badyle jak na razie nie chcą rosnąć..
Ja robiłem tak, sadziłem do doniczek zostawiałem, co 2 dni podlalem i obrywalem to co przekwitło.
w tym roku miałem sporo ładnych sadzonek, wyniosłem do namiotu foliowego i akurat w nocy byl dość mocny przymrozek i wszystko trafiło ja to jednak glupi jestem, mogłem tydzień później wynieść.
U ciebie jest duży ruch, więc skorzystam z okazji i
!!!!!ZAPRASZAM!!!!!
wszystkich na mój wątek może to nie ładnie tak, ale trudno