Mamina piwonia cudna! A ambrowce moze za duzo wody maja? Podobny powojnik mam, ale bez nazwy, ma ogromne kwiaty, piekny prezent zrobilas nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie zimnica i grzeje w domu.
Sery pleśniowe uwielbiam i mnie nie uczulają. Nie mam alergii pokarmowych tylkom katar sienny od grzybow
Po Bozym Ciele mam imprezke i truskawki z serem pleśniowym w menu zaplanowane
Mam taki bajzlownik tam ze wstyd pokazac....... Rzodkiewki juz wyjedzone w 50% trzeba nowe zasiać sałata rosnie, koper i szczyopirek, dwie truskawki na krzyz i poziomki Maliny zarosly tak ze nie wejdę a pomidory w donicy jesli zrobie kiedys porzadek to obfocę.... Na razie wstyd to miejsce pokazac ... Wsytd od 3 lat..... Warzywniak niepokazowy
Amelia wielkie dzieki za tak miłe słowa. Napisz ciut wiecej coś o swoim ogrodzie, jakie potrzebujesz roze, w jakie miejsce? Jesli nie masz swego watku ,wklej u mnie zdjecie z miejscem gdzie je chcesz posdadzić, chetnie doradzimy
Jak sie człowiek naogląda takich pokazowych warzywniczkow jak u Magdy, Oli i Malkul to wsytd warzywniczek w bajzlowniczku pokazac. Spuśćmy zaslonę milczenia na moje skrzynki w kolorze kukurydzy....... do ktorych aby sie przedrzeć trzeba ominąć worki z bio, taczkę, walec i przechowalnik brzydkich roslin....