Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród Sylwii od początku cz.II 12:00, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
twoja runianka to moje marzenie wygląda genialnei gęsta pięknei porosniety dywan, moja jeszcze ma spore prześwity ale wierzę że będzie taka, napisz mi jak o nią dbasz ile razy w oku ją przycinasz? czy na całości? czy tam wogóle musisz cos plewić?

Runiankę po raz pierwszy ścięłam nożycami w ubiegłym roku w sierpniu ? Ładnie w tym roku zakwitła i odbudowała niedociągnięcia fryzjerskie nowymi przyrostami ...

Zastanawiałam się kiedy właściwie jest dobry termin na jej cięcie ?...

Wypróbuję w przyszłym sezonie cięcie po przekwitnięciu kwiatostanu , bo jest chwilka przerwy pomiędzy przekwitnięciem a wypuszczeniem nowych przyrostów, ale jeszcze podumam , bo nie jestem pewna ...

W ubiegłym sezonie podlewałam na wiosnę wszystko biohumusem ale w tym roku z braku laku sypnęłam nawóz długodziałający pod wszystkie rośliny.

Poczekaj cierpliwie , będziesz miała dywan i Ty ... Rośliny czasem potrzebują więcej czasu na klimatyzację i na rozpoczęcie współpracy z właścicielem
Ogród Sylwii od początku cz.II 11:59, 25 maj 2015

Do góry
lubię te rozplenicę, ładnei sie wylewa u mnei z rogu donicy, a jeżówki też mi wszytskie przeżyły i rosną niektóre juz łby mają
Typografia ogrodu 11:57, 25 maj 2015

Do góry
a se podglądaj, nie bylo jeszcze na O.
Typografia ogrodu 11:56, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
hihihi trawy królują,
tez mam vertigo w donicach i do tego mam niepsodziankę, ale nei zdradzę jak sie uda i urosnie i nie zje jej vertigo i zakwitnie to będzie miodzio(bynajmniej w moich marzeniach)

Też myślałam o towarzystwie dla vertigo często widziałam połączenie jest z surfiniami i u mnie taka czarnolimonkowa pasowałoby do obu traw ale chyba pozostawię minimalistyczne.a u Ciebie będę podglądać coś wymyśliła
Miejsko & sielsko 11:55, 25 maj 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

też widziałaś Kokochy eM?
kurna, musze jakąś dziurę w płocie znaleźć

dziur ci u mnie pod dostatkiem, dla każdego jakąś robotę narucham
Miejsko & sielsko 11:54, 25 maj 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Gośka, co dzisiaj robisz oprócz spawania
nie chcesz przyjechać na kawkę...

a może ty wpadniesz?
Typografia ogrodu 11:53, 25 maj 2015

Do góry
hihihi trawy królują,
tez mam vertigo w donicach i do tego mam niepsodziankę, ale nei zdradzę jak sie uda i urosnie i nie zje jej vertigo i zakwitnie to będzie miodzio(bynajmniej w moich marzeniach)
Ogród Sylwii od początku cz.II 11:51, 25 maj 2015

Do góry
twoja runianka to moje marzenie wygląda genialnei gęsta pięknei porosniety dywan, moja jeszcze ma spore prześwity ale wierzę że będzie taka, napisz mi jak o nią dbasz ile razy w oku ją przycinasz? czy na całości? czy tam wogóle musisz cos plewić?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:49, 25 maj 2015

Do góry
Apropo emusia:
było i nie ma i jak wskazują wybryki forumowe już nie będzie, po co się mają Wam koszmarki śnić

Zbiorowo macham i dziękuje za wsztstkie tematyczne i neitamatyczne komplementa.

Waldku- a co my kobitki to niby lepsze jesteśmy? że nie podziwiamy cudzych mężów? a no sory - musze cie rozczarować hihihihihihihihi

AgaEM
- w sprawie traw napisałam u ciebie.

Marzena
- nie tylko ema przegapiłaś był tu the beatles spocjalnei dla ciebie focony
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=867
trzecie foto od góry

a tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=866 była jeżówka o którą pytałaś

Ewcia- dziekuję za PW,
ja ci dam przeoczenie, ja czytam wszytsko ale odpisuję z reguły hurtem, czyli macham zbioro a jak ktos zadaje pytanko to wtedy się pochylam
jedyne co mogłam przegapić to może ten Rasioy p[łot ale tu proszę:
pergolowy daszek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik/page23 i gdzie wczesneij był też cudny płot

Beatko- co do wyrywania kwitnących beatlesów- podeszłam kucnęłam wyrwałam parę sztuk i olałam bo mi się nei chce w to bawić, czasem przykucnę i znów urwę parę kłosków ( kwiatek po kwiatku )

konieczki-lecimy na Cebu. a stamtąd różnie , jeszcze planu nie mam układam powoli.
wiesz jak wygrał Duda to treba chyba ceny działek rozeznac dalllleko
Dach na altanie, umyty był, juz jest zasyfiony ciągle leje tak to wszystko idealnie nic sie z nim nie podizała to wieloletni wytrzymały matariał(sprawdzone) ino biały nei ma bata żeby czysty był

Magnolia-
nie wiem po co szukasz wiatru w polu ale coż, szukaj i wpadaj znów bo wiesz że ja Cię....

ZLOT mówicie? kruca fix, a gdzie ja starego zamknę na ten czas hmmm
matko tyle czarownic jakby się tu zleciało
strach się bać, miejsca na miotły by nei wystarczyło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:32, 25 maj 2015

Do góry
Karolcia za późno
bilety od 2 dni juz leżą na stole
Miejsko & sielsko 10:15, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
wybaczcie ale idę sama spawać złotę klatkę

na ema

na własne zyczenie moja droga
Miejsko & sielsko 10:03, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ewa mi też nasmaruj PW

Gośka, co dzisiaj robisz oprócz spawania
nie chcesz przyjechać na kawkę...
Miejsko & sielsko 09:55, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

na ema

zaproś nas
Miejsko & sielsko 09:55, 25 maj 2015

Do góry
ewa mi też nasmaruj PW
Miejsko & sielsko 09:54, 25 maj 2015

Do góry

na ema

Miejsko & sielsko 09:52, 25 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

poleciały mi łzy ze smiechu

Kokocha czemu ja go nie widziałam, też chce mieć fajowe sny
Miejsko & sielsko 09:50, 25 maj 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

Drugą część snu śnił się kokochy eM hahahahaha

poleciały mi łzy ze smiechu
Miejsko & sielsko 09:49, 25 maj 2015

Do góry
Ewcia-grabiszcze przepiekne nabyłaś.
kiedy sadzisz?
nei zapomnij napisać na PW skąd i za ile
Szałwie czy lawendy? 09:40, 25 maj 2015

Do góry
kłosownicy z czystym sumieniem to nei moglabym polecić bo za szybko kwitnie (robi sie wtedy duża i brzydka-konicznei sciąć trzeba, a na dodatek sie mocno wysiewa co daje dodatkową robote w postaci przeplewienia rabat)

the beatles-polecam
Szałwie czy lawendy? 09:39, 25 maj 2015

Do góry
Fajnie wyglądaj te donice w czerni i ładnie sie prezentuje taki szeroki kant.

jak postepy przy altanie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies