No właśnie ... więc mnie rozumiesz
Dzisiaj, z racji spotkania, też nic nie zrobiłam w ogrodzie ... ale za to mój M podziałał
Postaram się wstawić jutro zdjęcia
Pozdrawiam
buzie uśmiechnięte, musialo być super!
Też mam Reniu tak jak Ty, jak już wszystkie inne codzienne prace się pozałatwia to wtedy na ogródek, ale bywają dni, że już tego czasu nie starcza.
o widzisz też się zgadzasz, że urocza.
Zachorowałam na nią, ale w szkółce była duża, za jedyne 350 zł
Jak znajdę kiedyś tańszą i męża w pobliżu nie będzie to sobie ją na pewno sprawię
moje brzózki troszkę do przodu w stosunku do Twoich, ale są może w bardziej nasłonecznionym miejscu.
Ty to jednak jesteś szczęściara... kwitnący bukszpan - jeszcze nie widziałam.
A do Ciebie Kasiu mam pytanko o cenę buka Rohana Obelisk, muszę sobie odszukać, na której stronie u Ciebie był, bo też dziś zakupiłam i chcę sobie porównać
O widzisz Sylwia o tym nie pomyślałam, za dwa miesiące działka będzie już całkowicie ogrodzona to może szarak przestanie wpadać.
Na razie się martwiłam co będzie jak będziemy nawozić trawę a on się jej naje.
możesz się domyśleć Olu jaki był zdziwiony sąsiad, który rzadko bywa w domu i w czwartek ujrzał ścianę z serbów a wczoraj brzozowy zagajnik
A we wtorek wieczorem mam nadzieję, że dojdzie jeszcze szpaler z Umbrami.
plany dziś były duuuże, ale niespodziewani goście sprawili, że skończyło się na siedzeniu na nowym tarasie i bardzo dobrze, bo ogródkiem też trzeba się delektować
Już sobie wyobrażam jak będzie miło za jakiś czas, jak pergola będzie gotowa i rabaty obsadzone i donice... eh, jeszcze trochę i się spełni.
w obu wersjach na pewno będą fajnie wyglądać, u nas priorytetem jest szybkie i szczelne osłonięcie się od sąsiada.
A dziś w szkółce pojawiły się już moje Umbry, byłam obejrzeć, wpłacić zaliczkę, a przywiozę sobie je na miejsce na początku tygodnia.
Kupiłam też buka Rohan Obelisk.
Ja mam posadzone 2,7metra od siebie i 1,7 m od płotu.widziałam takie takie Serby po paru latach i to kolosy są.ale ja nie chce tworzyć żywopłotu ale ścianę ale z "choinek".