Ocia bardzo mi miło nie wiem czy zauważyłaś, że liczba odwiedzin u Ciebie wzrasta No niech tylko Twoje trawy podrosną, ruch u Ciebie będzie taki, że policję na skrzyżowaniu będziesz musiała postawić
Chciałam obejrzeć tą hostę patriot, ale strona się nie otwiera. Nie znam bardzo się na hostach, ale te co mam rosną u mnie dobrze. Mam kilka maluchów, czekam aż się rozrosną.
kupowałam ostatnio patrioty, tak wyglądają
Gdzież takie wielkie okazy sprzedają i hosty i żurawki...wooow
Aniu ja je kupowałam u Szmitów
Ania, jakie śliczne i dorodne!!!
szkoda, że nie da się jednej choć wirtualnie podrzucić
a żurawki też giganty, szalejesz dziewczyno
Pisałaś wcześniej o jakimś nawozie do regeneracji trawnika, szukam i nie widzę... pomożesz?
Aniu ja polecam Agrecol wersję SZYBKI EFEKT DYWANOWY. Zawiera wysoką dawkę azotu i powoduje, że trawa robi się gęsta i szybko rośnie. Mój M dwa razy w tygodniu kosi i za mało....
Ostrzegam, że trzeba rozsypywać równo i mocno podlać, bo inaczej nierówno będzie rosła.
Kupiłam też magiczną siłę do tarwktóre, którą można do specjalnego pojemnika wsypać i podlewać dolistenie ze szlaufu. Ale nie stosuję, bo nie ma takiej potrzeby. No i przy takim gęstym trawniku chwasty nie dają rady. M jest dumny, bo mówi, że takie powinny być na stadionach na Euro
A co się dzieje z Twoim trawnikiem.
A Danusia jeśli dobrze pamiętam polecala saletrę waponiową, która szybko się rozpuszcza i dodatkowo poprawia oczyn gleby jeśli masz za kwaśną dla trawnika.
Gratuluję 300 setnej strony
Ja, moja mama i jej koleżanka zakupiliśmy ten oto polecany przez Marzenę nawóz.Na razie jest jeszcze w opakowaniu
Ocia pamiętaj posyp równo i mocno podlej!!!! Dzięki że zaglądasz
Posypię równo.
Ja zawsze zaglądam
Twój, Wieloszki, z Czerwonym Mostkiem i ogrody Szefowej- to ogrody Number 1 na mojej liście, zbliżone w jakimś stopniu koncepcja do mojego.
Chciałam obejrzeć tą hostę patriot, ale strona się nie otwiera. Nie znam bardzo się na hostach, ale te co mam rosną u mnie dobrze. Mam kilka maluchów, czekam aż się rozrosną.