Gabik przywiozłam w bagażniku i na tylnych siedzeniach ale 6 szt dzisiaj do Rybnika pojechało
16 szt powinno się zmieścić do bagażnika. Napisz mi na prive czym jeździsz
dziewczyny, co za określenia !
ja myślę, że jak założymy rękawiczki (te nieogrodowe) to i czarnych pazurów widać nie będzie i damy będziemy jak nic ! ja mam 3 połamane pazury, a w weekend komunia.... będę śliczna, że ho ho !
Pisałaś wcześniej o jakimś nawozie do regeneracji trawnika, szukam i nie widzę... pomożesz?
Aniu ja polecam Agrecol wersję SZYBKI EFEKT DYWANOWY. Zawiera wysoką dawkę azotu i powoduje, że trawa robi się gęsta i szybko rośnie. Mój M dwa razy w tygodniu kosi i za mało....
Ostrzegam, że trzeba rozsypywać równo i mocno podlać, bo inaczej nierówno będzie rosła.
Kupiłam też magiczną siłę do tarwktóre, którą można do specjalnego pojemnika wsypać i podlewać dolistenie ze szlaufu. Ale nie stosuję, bo nie ma takiej potrzeby. No i przy takim gęstym trawniku chwasty nie dają rady. M jest dumny, bo mówi, że takie powinny być na stadionach na Euro
A co się dzieje z Twoim trawnikiem.
A Danusia jeśli dobrze pamiętam polecala saletrę waponiową, która szybko się rozpuszcza i dodatkowo poprawia oczyn gleby jeśli masz za kwaśną dla trawnika.
Gratuluję 300 setnej strony
Ja, moja mama i jej koleżanka zakupiliśmy ten oto polecany przez Marzenę nawóz.Na razie jest jeszcze w opakowaniu
Ocia pamiętaj posyp równo i mocno podlej!!!! Dzięki że zaglądasz
Posypię równo.
Ja zawsze zaglądam
Twój, Wieloszki, z Czerwonym Mostkiem i ogrody Szefowej- to ogrody Number 1 na mojej liście, zbliżone w jakimś stopniu koncepcja do mojego.
Ocia bardzo mi miło nie wiem czy zauważyłaś, że liczba odwiedzin u Ciebie wzrasta No niech tylko Twoje trawy podrosną, ruch u Ciebie będzie taki, że policję na skrzyżowaniu będziesz musiała postawić
Asia 4 sztuki hartowane w ogrodzie zimowym na pewno przeżyły, zaczynają młode listki z pędów (tyczek) wypuszczać. Pozostale 7 zamówione w kwietniu i posadzone przed wielkanocą wyglądają jak suche badyle.... Ale niektóre tyczki wykazują jakiekolwiek oznaki życia, jeszcze czekam cierpliwie na ewentulne wycinanie jak to niektorzy mówią przy samym tyłku tzn ziemi wyglądają masakrycznie.... Jak co roku na wiosnę mają mnie tak straszyć to nie był to dobry wybór. A przekonywałam M aby "ukrzyżowane" graby posadzić!!!! Jak zedją z tego świata będą graby