Bogusiu żurawki kupowałam u Szmita po 8zł.
Marzenko cała reszta będzie zgodnie z planem czyli miskanty, trzmielina, hosty, pasychandra, begonia, hortensję limelights, cyprysy filifiera aurea, wrzośćce w tym roku zastąpię cymś jednorocznym bo już nie mogę kupić wrzoścców
Marzenko one są taniutkie u nas za takie średniej jakości muszę płacić po 10zł, dlatego chcęciągnąć te Wrocławskie przez całą Polskę Powiedz mi jeszcze jaki jest dokładnie adres plantacji i telefon
Aniu potwierdzam na tę wielkość są bardzo tanie. Namiary podalam ci na maila
Bogusiu żurawki kupowałam u Szmita po 8zł.
Marzenko cała reszta będzie zgodnie z planem czyli miskanty, trzmielina, hosty, pasychandra, begonia, hortensję limelights, cyprysy filifiera aurea, wrzośćce w tym roku zastąpię cymś jednorocznym bo już nie mogę kupić wrzoścców
Marzenko moja działeczka podobna wielkościa do Twojej, póki co też jeden kranik, no dwa ale w drugim jest zamontowany jakis filtr zmiękczający wodę do mycia samochodów. Najciekawsze jest to że może były myte pod domem na przestrzeni dwóch lat ze trzy razy
Marzenko one są taniutkie u nas za takie średniej jakości muszę płacić po 10zł, dlatego chcęciągnąć te Wrocławskie przez całą Polskę Powiedz mi jeszcze jaki jest dokładnie adres plantacji i telefon
Aniu, jak będą takie upaly, to ja się nalatam z 30 metrowym wężem Kran z wodą mam tylko z tyłu domu Przegapilam moment, jak robili u nas hydraulikę i teraz muszę biegać z długaśnym wężem Ziemia u nas kiepska. Wsiąka jak w gąbkę, a nie mam dużych drzew, wiec wszystko jak na patelni Podlewam cały ogród min.3 godziny
Aniu możemy sobie rękę podac u mnie ziemia podobna, zero drzew, więc znam ten bół targania węża, ale lada moment ruszamy z nawadnianiem
chciałam dodać że takie kolumny/podpory były u Szmitów w ogrodzie . Poczytalam coście popisaly i spadam bom zmęczona i wszystko mnie boli...
Marzenka miałaś dzwonic dla kogoś o bukszpany czy mają, dzwoniłaś? bo nie wiem zamawiać u nich czy nie...
Mają zamaiwaj. C z odbiorem. W sobotę będę u nich to mogę dla Ciebie zamówić tylko napisz mi kiedy odbiór i jakie potrzebujesz.
mój chłopak będzie we Wrocławiu w piątek, potrzebuję z 50szt na ŁADNĄ obwódkę. U nich sie płaci na miejscu? bo ja bym wolała przelewem... niechciałabym dawać kasy pracownikowi
Chyba się nie płaci przelewem..... Dowiedz się może przyjmują przelewy.
W który piątek odbiera, za tydzień czy jutro?
chciałam dodać że takie kolumny/podpory były u Szmitów w ogrodzie . Poczytalam coście popisaly i spadam bom zmęczona i wszystko mnie boli...
Marzenka miałaś dzwonic dla kogoś o bukszpany czy mają, dzwoniłaś? bo nie wiem zamawiać u nich czy nie...
Mają zamaiwaj. C z odbiorem. W sobotę będę u nich to mogę dla Ciebie zamówić tylko napisz mi kiedy odbiór i jakie potrzebujesz.
mój chłopak będzie we Wrocławiu w piątek, potrzebuję z 50szt na ŁADNĄ obwódkę. U nich sie płaci na miejscu? bo ja bym wolała przelewem... niechciałabym dawać kasy pracownikowi
Chyba się nie płaci przelewem..... Dowiedz się może przyjmują przelewy.
W który piątek odbiera, za tydzień czy jutro?