Wianek śliczny zrobiłaś
Masz talent
Ale tak sama? ... czy podpatrzyłaś gdzieś?
PS A czym przymocowałaś te jabłuszka?
PS.2 Spóźniłam się z gratkami ale i tak Ci kibicuję i uważam, że przepiękny ogród stworzyłaś ... wizytówka wskazana
Czyli bergenie są spoko
Cis też ... tylko nie wiemy, w którym momencie uciąć?
Gracki ... znak zapytania
Magnolii nie miałam w planach ...
Tulipanowiec ... ma zastąpić Nigrę, która znajdzie miejsce na działce obok (zasłoni mi okno sąsiadki) czyli w okolicy wgłębnika
Tak było ... pamiętam ... wszyscy odradzali mi dosadzenie jałowców ... dobrze, że posłuchałam dobrych rad Różnica jest kolosalna między tym, co teraz a tym, co było Ale wiesz ... chciałabym tak dopieścić tą rabatę żeby byo tak no ach ... jak będę spoglądała na nią z tarasu
napisałam bergenie niestety, bo inni się o nich negatywnie wypowiadali - to takie przekorne sformułowanie
ekranik można w pewnym momencie uciąć, ale nie w połowie łuku
zrób więcej zdjęć
i z oddali też, bo niewiele widać z tego ujęcia
i o grackach też nie do końca można coś powiedzieć bez fotek
a gdzie dokładnie ta magnolia ma być?
może ją narysujesz na zdjęciu na wprost?
i gdzie chcesz przesadzić śliwę
To może zacznę od końca Z roślin, których nie mam a lubię bardzo to dereń ivory halo ale gdzie go tu umieścić? A dlaczego beregenie niestety Ci się podobają? Też mi się wydaje, że ich liście są ciekawe i mogłyby tu pasować
Malgosiu ale jak wysadzę dużą tuję to co tam będzie z tyłu tych małych? mam tam dobry metr do zagospodarowania ... a gracki jednak są trochę inne głównie kolorystycznie od ML ... Przyznam się, że o drzewie pośrodku szałwiowej nie myślałam ...a jeśli chodzi o żywopłot z cisa to dokąd miałabym go posdazić? ... do końca nie widzi mi sie bo tam rabata schodzi do zera i zwęża sie miejsce na żywopłot ...