Marzenko
Niektórzy twierdzą, że jeszcze za wcześnie na sadzenie cebulowych JA planowałam zacząć w przyszłym tygodniu. Może bezpiecznie zacząć od krokusów, irysów a tulipany później? Jak uważasz?
Moja QofS jeszcze malutka, na zblizeniu kwiaty imponująco wygladają a w rzeczywistości du zo mniej sie rzucaja w oczy...ale łada jest, to prawda, liczę na nią za rok, że będzie rzeczywiscie królowała na tej rabacie
Zajrzyj do Any ... bo ona jest specjalistką od cebulowych ... tylko ostrzegam oczopląsu można dostać (wiosna u niej zaczyna się jakoś od str 1750) ... tam są tez sposoby na zasychające liście tulipków ... i inspiracja z irysami
Tylko żebyś w tej konspiracji nie pomieszała czegoś bo wiosną będzie misz masz
Mój zobaczyl wczoraj paczkę z benexa i się za głowę złapał ... powiedział tylko, że nie chce wiedziec ile to kosztowało ... ale zastanawia go kiedy to wszystko posadzę Najgorsze, że mnie też to zastanawia Jak pogoda nie bedzie sprzyjać to marnie to widzę
Ślicznie będzie między wrzoścami
Krokusy planuję na froncie między evergoldami i między wrzosami - czyli w pobliżu miejsc często uczęszczanych ... i może jeszcze częściowo przy rabacie z jałowcami przed golden tuffet