Ania ja też kojarzę oprocz Irenki, że ktoś z Wielkopolski myślal o transporcie. Ale to zupełnie inny kierunek a może jakimś busem na zdjaz Dolnego Śląska bys przyjechala to juz bukszpany z Agą załatwimy!
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane
Aniu, ale masz na myśli transport "naszych" bukszpanów do kogoś z ogrodowiska, ale spoza regionu? Wydaje mi się że Karolina (Popcarol) dogadała się w tym temacie z Irenką. Z tego co zrozumiałam przekazanie nastąpi podczas spotkania u Bogdzi, ale musiałabyś je pytać o szczegóły . Natomiast gdybyś Ty miała kogoś, kogo możesz wysłać autem po bukszpany do nas, to ja chętnie pomogę jakoś to zorganizować (pilotować na plantację, sprawdzić czy bukszpany są OK, itp.).
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane
to taki specjalny panel który zakrywa cały przód i wydmuch kieruje w innym kierunku niż tylko na wprost. Nie mogę w tej chwiliznaleźć fotki, ale w poniedziałek jak bedę w pracy to Ci prześlę bo mam na firmowym kompie
no ja na tym wygwizdowiu podlaskim zawsze jestem opóźniona . U mnie tulipanki dopiero liście wypuściły, a u Was już kwitną...
Tak w tle jest pc powietrzna i klimatyzator, chcemy tam postawić wiatę, pozatym że osłonimy pc i rośliny to będzie miejsce na sprzęt ogrodniczy. A jodła którą wcześniej pokazywałam chyba przymarzła dzięki wydmuchowi zimnego powietrza z pc
Moja stoi z boku garażu z pełną ekspozycją na drogę dojazdową do domu sąsiadów. Chcialabym im ten widok jakoś przeslonić ale nie wiem czym. Tujee chyba nie wytrzymają. Posadziłam nadmiarowe graby zobaczymy może dadzą radę ...
jak nam się nie uda w tym roku postawić wiaty to zamontujemy specjalne osłony z wydmuchem kierunkowym
Sebuś bo ja je kupiłam w biedronce tydzień temu z nabrzmiałymi pąkami więc siłą rzeczy takie są. Póki co jeszcze w donicach bo nie mają przygotowanego swojego miejsca...
no ja na tym wygwizdowiu podlaskim zawsze jestem opóźniona . U mnie tulipanki dopiero liście wypuściły, a u Was już kwitną...
Tak w tle jest pc powietrzna i klimatyzator, chcemy tam postawić wiatę, pozatym że osłonimy pc i rośliny to będzie miejsce na sprzęt ogrodniczy. A jodła którą wcześniej pokazywałam chyba przymarzła dzięki wydmuchowi zimnego powietrza z pc
Moja stoi z boku garażu z pełną ekspozycją na drogę dojazdową do domu sąsiadów. Chcialabym im ten widok jakoś przeslonić ale nie wiem czym. Tujee chyba nie wytrzymają. Posadziłam nadmiarowe graby zobaczymy może dadzą radę ...
Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy
Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach
? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...
Aniu to jest naturalny zabieg keratynowy, który bardziej wzmacnia niż prostuje moje farbowane wlosy, które są mniej pierzaste i szybciej rosną
Dzisiaj kącik fryzjerski robimy ?