Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:26, 21 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane

Ania ja też kojarzę oprocz Irenki, że ktoś z Wielkopolski myślal o transporcie. Ale to zupełnie inny kierunek a może jakimś busem na zdjaz Dolnego Śląska bys przyjechala to juz bukszpany z Agą załatwimy!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:23, 21 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Poznacie, ja tylko sie prostuje

Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy

Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach

? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...

No to tak jak ja . Dlatego czekam na opinię Marzenki, która też ma rozjaśniane włosy, a piękne.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:12, 21 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane

Aniu, ale masz na myśli transport "naszych" bukszpanów do kogoś z ogrodowiska, ale spoza regionu? Wydaje mi się że Karolina (Popcarol) dogadała się w tym temacie z Irenką. Z tego co zrozumiałam przekazanie nastąpi podczas spotkania u Bogdzi, ale musiałabyś je pytać o szczegóły . Natomiast gdybyś Ty miała kogoś, kogo możesz wysłać autem po bukszpany do nas, to ja chętnie pomogę jakoś to zorganizować (pilotować na plantację, sprawdzić czy bukszpany są OK, itp.).
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:24, 21 kwi 2012

Do góry
Ogród w Tarnowie 22:54, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
idę wygooglać te wiśnie japońską

Aniu za 2 tygodnie tak będzie wyglądała...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:44, 20 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ania co to jest wydmuch kierunkowy.....?
to taki specjalny panel który zakrywa cały przód i wydmuch kieruje w innym kierunku niż tylko na wprost. Nie mogę w tej chwiliznaleźć fotki, ale w poniedziałek jak bedę w pracy to Ci prześlę bo mam na firmowym kompie
Ogród w Tarnowie 22:35, 20 kwi 2012

Do góry
idę wygooglać te wiśnie japońską
Ogród w Tarnowie 22:33, 20 kwi 2012

Do góry
dzięki, to może i z moich będą ludzie...tfu piękne cisy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:30, 20 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

no ja na tym wygwizdowiu podlaskim zawsze jestem opóźniona . U mnie tulipanki dopiero liście wypuściły, a u Was już kwitną...
Tak w tle jest pc powietrzna i klimatyzator, chcemy tam postawić wiatę, pozatym że osłonimy pc i rośliny to będzie miejsce na sprzęt ogrodniczy. A jodła którą wcześniej pokazywałam chyba przymarzła dzięki wydmuchowi zimnego powietrza z pc

Moja stoi z boku garażu z pełną ekspozycją na drogę dojazdową do domu sąsiadów. Chcialabym im ten widok jakoś przeslonić ale nie wiem czym. Tujee chyba nie wytrzymają. Posadziłam nadmiarowe graby zobaczymy może dadzą radę ...

jak nam się nie uda w tym roku postawić wiaty to zamontujemy specjalne osłony z wydmuchem kierunkowym
Ogród w Tarnowie 22:21, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Rysiu cis pięknie tam wygląda , pliiiis powiedz jakiej jest wielkości? bo ja teraz mam kompleks cisowy i chciałam porównać z moimi bździągwami...

Aniu,cis ma ok. 120cm i jest z tej samej szkółki co Sylwi, ja też bardzo go chciałem mieć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:15, 20 kwi 2012

Do góry
Sebuś bo ja je kupiłam w biedronce tydzień temu z nabrzmiałymi pąkami więc siłą rzeczy takie są. Póki co jeszcze w donicach bo nie mają przygotowanego swojego miejsca...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:06, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Cunnigham White? takie różowe pąki?

Narzekasz, że dopiero krokusy, a u Ciebie już rh pięknie rozkwitły
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:04, 20 kwi 2012

Do góry
marzena napisał(a)
Ania, bardzo ładne kule cisowe, rh juz kwitna ?
piękne zdjecia z krokusami
Dziekuję Marzenko Zaczynają witnąć bo kupione w tym roku z nabrzmiałymi już pąkami. Póki co to u mnie kwitna krokusy i trawa sie zazieleniła
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:55, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
no ja na tym wygwizdowiu podlaskim zawsze jestem opóźniona . U mnie tulipanki dopiero liście wypuściły, a u Was już kwitną...
Tak w tle jest pc powietrzna i klimatyzator, chcemy tam postawić wiatę, pozatym że osłonimy pc i rośliny to będzie miejsce na sprzęt ogrodniczy. A jodła którą wcześniej pokazywałam chyba przymarzła dzięki wydmuchowi zimnego powietrza z pc

Moja stoi z boku garażu z pełną ekspozycją na drogę dojazdową do domu sąsiadów. Chcialabym im ten widok jakoś przeslonić ale nie wiem czym. Tujee chyba nie wytrzymają. Posadziłam nadmiarowe graby zobaczymy może dadzą radę ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:52, 20 kwi 2012

Do góry
Ogród w Tarnowie 21:41, 20 kwi 2012

Do góry
Rysiu cis pięknie tam wygląda , pliiiis powiedz jakiej jest wielkości? bo ja teraz mam kompleks cisowy i chciałam porównać z moimi bździągwami...
Ogród w Tarnowie 21:31, 20 kwi 2012

Do góry
Richie napisał(a)
Clematisy po przycięciu i oskubaniu z suchych liści mocno ruszyły...

a magnolia już 2/3 pąków rozwineła

CUDNY widok poprostu cudny!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:23, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy

Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach

? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...

Aniu to jest naturalny zabieg keratynowy, który bardziej wzmacnia niż prostuje moje farbowane wlosy, które są mniej pierzaste i szybciej rosną
Dzisiaj kącik fryzjerski robimy ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 20 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:17, 20 kwi 2012

Do góry
a widzisz czyli udało się kupić szary olej... suuuper. teraz tylko pozostało nam czekanie na efekty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies