Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

bociek 07:20, 21 kwi 2012

Aga, ja Ci powiem, ze mnie to Twoje wejscie po prostu powala na kolana ta sciezka wsrod kuleczek. Cod, miod i orzeszki w czekoladzie. Bardzo w moim guscie. Czemz, ach czemuz jak robilam ogrod nie nie bylo Ogrodowiska Teraz bym sie nie motala

Buziole
ana_art 07:24, 21 kwi 2012

Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane
Wieloszka 08:12, 21 kwi 2012

ana_art napisał(a)
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane

Aniu, ale masz na myśli transport "naszych" bukszpanów do kogoś z ogrodowiska, ale spoza regionu? Wydaje mi się że Karolina (Popcarol) dogadała się w tym temacie z Irenką. Z tego co zrozumiałam przekazanie nastąpi podczas spotkania u Bogdzi, ale musiałabyś je pytać o szczegóły . Natomiast gdybyś Ty miała kogoś, kogo możesz wysłać autem po bukszpany do nas, to ja chętnie pomogę jakoś to zorganizować (pilotować na plantację, sprawdzić czy bukszpany są OK, itp.).
Wieloszka 08:18, 21 kwi 2012

bociek napisał(a)
Aga, ja Ci powiem, ze mnie to Twoje wejscie po prostu powala na kolana ta sciezka wsrod kuleczek. Cod, miod i orzeszki w czekoladzie. Bardzo w moim guscie. Czemz, ach czemuz jak robilam ogrod nie nie bylo Ogrodowiska Teraz bym sie nie motala

Buziole

Boćku, przecież ten front też wyglądał inaczej - zmieniłam go pod wpływem ogrodowiska właśnie . I tak właśnie dłubię i zmieniam kawałek po kawałku... Zazdroszczę wszystkim tym, którzy zakładają wątki, a tam wokół domu pusta działka i nie trzeba nic przesadzać, żeby zakładać piękny ogród... No cóż, my nie należymy do tych farciarzy... Ale Twoje najnowsze dzieło z kulkami cisowymi (choć wiem, że jeszcze niedokończone) to zmiany w najlepszym z możliwych kierunków .
Madzenka 09:26, 21 kwi 2012

ana_art napisał(a)

Ania ja też kojarzę oprocz Irenki, że ktoś z Wielkopolski myślal o transporcie. Ale to zupełnie inny kierunek a może jakimś busem na zdjaz Dolnego Śląska bys przyjechala to juz bukszpany z Agą załatwimy!
Milka 10:29, 21 kwi 2012

A jednak tir z bukszpanami na spotkanie u Bożenki by się przydał
ana_art 21:36, 21 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ania ja też kojarzę oprocz Irenki, że ktoś z Wielkopolski myślal o transporcie. Ale to zupełnie inny kierunek a może jakimś busem na zdjaz Dolnego Śląska bys przyjechala to juz bukszpany z Agą załatwimy!

Kobieto ja bardzo chętnie na Wasz zjazd bym przyjechała... jest jedno małe ale 500km Fakt że ode mnie z pracy chłopaki jeżdżą do Wrocka, ale nie wiem kiedy i czy będa wracać bezposrednio do domu czy będą się gdzieś jeszcze po dordze pałętać
ana_art 21:38, 21 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
A jednak tir z bukszpanami na spotkanie u Bożenki by się przydał

Irenko jestem zdecydowanie ZA skusiłabym się wówczas na wycieczkę
Madzenka 21:40, 21 kwi 2012

Ania to sie kuś, przyjeżdżaj
A Agnieszka zapewne czyni przygotwania na jutrzejsze spotkanie ???? Czyżby sercy zostały ponownie rzesadzone w inne miejsce a kulki przeczesne na kwadraty????
aga_pe 23:16, 21 kwi 2012

tylko mi się za szybko jutro nie wyrywać do ogrodu. Ja dojadę koło16.00