Toszko, dziękuję za radę. Dziś je oglądałam, da radę tak przyciąć.
Twoje wskazówki jak zwykle cenne
Toszko, czy przed Limelight ładnie będzie wyglądać sedum i rozplenice (mam te mniejsze posiane) ?
Pokazywałaś u siebie fotkę rozplenicy i sedum, ale wtedy nie zapisałam chyba. Pokażesz?
Juzia, posłałam. I u mnie już nie ma. Prawie
Ciekawe, czy do ciebie dotarło
Małgosik, ostnica jako wypełnienie może być dobrym pomysłem. Tym bardziej, ze masz wysianą Rozplenice też mogą fajnie wyglądać, ale te mniejsze
Agatko, wysłałam na pv
Kamilko, ha, ha
Pomyśleć możesz sobie co chcesz.
A tak naprawdę ja mam słabe oczy, po ciemku to jak kret niestety. Dlatego w ogrodzie też lubię kontrastowe barwy. Bo te widzę dobrze.
Oj męczy ,męczy ,ale wcześniej wymęczyła mnie grypka , leżałam w łóżku prawie tydzień z wysoką temp.( 39) nie pamiętam kiedy tak chorowałam ( chyba w dzieciństwie). Skarpy to maje przekleństwo z którym nie nogę sobie poradzić. Na pewno muszę je czymś obłożyć ale co dalej? Gdzie utworzyć rabatę , gdzie pozostawić trawnik , jak to podzielić ? Nie stać mnie na architekta a na takim terenie ciężko samemu coś mądrego zaprojektować.Murek nie sztuka wybudować, ale wybudować go w odpowiednim miejscu i kształcie , jest sztuką! Dzięki kochane za odwiedzinki , bo już stęskniłam się za O . Pozdrowionka
przyjechały do mnie z kwiatkami na końcówkach pędów
ale te pędy to miały po 30 cm i kwiaty tez nieduże
więc zielonego, hortensjowego buszu nie będzie
a zostawiłam pod śliwą miejsce na docelową ich wielkość
trochę będzie pusto
chyba że pomiędzy nimi ostnicę sobie posadzę by wypełnić pustkę
Iwonko ja jestem z tych co nie odpoczywają, zawsze coś sobie wynajdę do pracy. Po Ogrodowisku chodziłam i podglądałam ☺.
Chciałam przesadzać liliowce, ale pogoda taka deszczowa.