Bociek ale zadziałałaś, ślicznie to wygląda i popatrz M załapał bakcyla na zmiany
Z tymi zmianami u M to jest naprawde totolotek Cisy mu podpasowaly, wiec i ja sie ciesze, bo troche sie balam reakcji, szczegolnie, ze niemal codziennie cos nowego kupuje do ogrodu
Przedstawilam mu propozycje kolejnej zmiany (musze tak etapami, powolutku oswajac), ale tak to ubralam, ze niby to byl jego pomysl
hahha i to jest najlepsza strategia
a cisy śliczne, jakiej są wielkości?
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...
Ana a masz u siebie gdzieś w okolicy Leroy Merlin, dzisiaj widziałam fajne z tworzywa,wyglądały jak ceramiczne, szare okrągłe i kwadratowe największa kosztowała 199 zł , najmniejsza 45 zł ...
i czy widziałaś te u Aguniady , wysyłają kurierem
Ania, u ciebie dzieciaki od małego łapią bakcyla ogrodowego i synuś świetny chłopczyk i kwiaty piękne, kępki kwitnące
Irenko Maksym mówi że będzie farmerem hahahaha. Wierci mi dziurę w brzuchu o grządki z warzywami. Nie mam miejsca na działce. Wynalazl kawałek miejsca za pompą obo plotu i mamy ten cypelek skopać i posiać warzywa którymi się będzie zajmował (ciekawam jak długo?) kupił nasiona marchwi, rzodkiewki, kopru i czegoś tam jeszcze. Będziemy siać
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...
Neomi bardzo ciekawe, wpisalam na allegro i wyskoczylo mi kilka ofert. W tych linkach które mi podesłalaś te maszty wyglądają na takie masywne, te na allegro jakieś mizerne... czy wiesz jakie to jest w użytkowaniu?czy byle wiaterek żagla nie poniesie w siną dal? zastanawiam się te czy taki żagiel pasuje do takiego domu jak mój tzn prosty wiejski dom ...
Aniu nie wiem jak to jest z ich użytkowaniem ? Kaisog1 pisała w wątku u Bogdy , że widziała w Kubusiowie , że stoi taki na polu i nic się z nim nie dzieje ... masz rację , że te na allegro są jakieś słabe, będę szukać ofert, to dam Ci znać... ja nie potrzebuję tych masztów, bo M ma pomysł, jak je zakotwiczyć i będzie kombinował z linami stalowymi ... myślę, że pasuję do Ciebie , parasole się nie sprawdzają ... a Ty planujesz na tarasie czy gdzieś dla dzieci , w okolicy placu zabaw?
hm...a zdradzisz pomysł? gdzieś kiedyś widziałam takie grube pale zamocowane pod skosem do których były przymocowane własnie żagle..
Aniu pewnie że dam znać , wszystko opiszę i odezwę się jak go kupię
Neomi bardzo ciekawe, wpisalam na allegro i wyskoczylo mi kilka ofert. W tych linkach które mi podesłalaś te maszty wyglądają na takie masywne, te na allegro jakieś mizerne... czy wiesz jakie to jest w użytkowaniu?czy byle wiaterek żagla nie poniesie w siną dal? zastanawiam się te czy taki żagiel pasuje do takiego domu jak mój tzn prosty wiejski dom ...
Aniu nie wiem jak to jest z ich użytkowaniem ? Kaisog1 pisała w wątku u Bogdy , że widziała w Kubusiowie , że stoi taki na polu i nic się z nim nie dzieje ... masz rację , że te na allegro są jakieś słabe, będę szukać ofert, to dam Ci znać... ja nie potrzebuję tych masztów, bo M ma pomysł, jak je zakotwiczyć i będzie kombinował z linami stalowymi ... myślę, że pasuję do Ciebie , parasole się nie sprawdzają ... a Ty planujesz na tarasie czy gdzieś dla dzieci , w okolicy placu zabaw?
hm...a zdradzisz pomysł? gdzieś kiedyś widziałam takie grube pale zamocowane pod skosem do których były przymocowane własnie żagle..
zamiast iść robić jedzenie dla dzieci to siedzę i tak sobie wkółko ogladam tego boćka i tak sobie myslę że super byłoby uczucie móc pogłaskać takiego boćka... wariatka