Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:35, 12 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...

Ana a masz u siebie gdzieś w okolicy Leroy Merlin, dzisiaj widziałam fajne z tworzywa,wyglądały jak ceramiczne, szare okrągłe i kwadratowe największa kosztowała 199 zł , najmniejsza 45 zł ...
i czy widziałaś te u Aguniady , wysyłają kurierem

http://www.donice-mirmar.pl/?114,donice-elegant-%28okragle%29

najbliższy 80km w Bialymstoku, ale sporadycznie tam jeżdże... wolę jechać już do Warszawy
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:32, 12 kwi 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Bociek ale zadziałałaś, ślicznie to wygląda i popatrz M załapał bakcyla na zmiany

Z tymi zmianami u M to jest naprawde totolotek Cisy mu podpasowaly, wiec i ja sie ciesze, bo troche sie balam reakcji, szczegolnie, ze niemal codziennie cos nowego kupuje do ogrodu

Przedstawilam mu propozycje kolejnej zmiany (musze tak etapami, powolutku oswajac), ale tak to ubralam, ze niby to byl jego pomysl

hahha i to jest najlepsza strategia
a cisy śliczne, jakiej są wielkości?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:30, 12 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...

Ana a masz u siebie gdzieś w okolicy Leroy Merlin, dzisiaj widziałam fajne z tworzywa,wyglądały jak ceramiczne, szare okrągłe i kwadratowe największa kosztowała 199 zł , najmniejsza 45 zł ...
i czy widziałaś te u Aguniady , wysyłają kurierem

http://www.donice-mirmar.pl/?114,donice-elegant-%28okragle%29
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:26, 12 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Ania, u ciebie dzieciaki od małego łapią bakcyla ogrodowego i synuś świetny chłopczyk i kwiaty piękne, kępki kwitnące

Irenko Maksym mówi że będzie farmerem hahahaha. Wierci mi dziurę w brzuchu o grządki z warzywami. Nie mam miejsca na działce. Wynalazl kawałek miejsca za pompą obo plotu i mamy ten cypelek skopać i posiać warzywa którymi się będzie zajmował (ciekawam jak długo?) kupił nasiona marchwi, rzodkiewki, kopru i czegoś tam jeszcze. Będziemy siać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 12 kwi 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Aniu prześlicznie wyglądają te krokusowe plamy

Asiu nie mogę się doczekać tych fioletowych w zatoczce kamyczkowej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:22, 12 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 12 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Neomi bardzo ciekawe, wpisalam na allegro i wyskoczylo mi kilka ofert. W tych linkach które mi podesłalaś te maszty wyglądają na takie masywne, te na allegro jakieś mizerne... czy wiesz jakie to jest w użytkowaniu?czy byle wiaterek żagla nie poniesie w siną dal? zastanawiam się te czy taki żagiel pasuje do takiego domu jak mój tzn prosty wiejski dom ...

Aniu nie wiem jak to jest z ich użytkowaniem ? Kaisog1 pisała w wątku u Bogdy , że widziała w Kubusiowie , że stoi taki na polu i nic się z nim nie dzieje ... masz rację , że te na allegro są jakieś słabe, będę szukać ofert, to dam Ci znać... ja nie potrzebuję tych masztów, bo M ma pomysł, jak je zakotwiczyć i będzie kombinował z linami stalowymi ... myślę, że pasuję do Ciebie , parasole się nie sprawdzają ... a Ty planujesz na tarasie czy gdzieś dla dzieci , w okolicy placu zabaw?

hm...a zdradzisz pomysł? gdzieś kiedyś widziałam takie grube pale zamocowane pod skosem do których były przymocowane własnie żagle..

Aniu pewnie że dam znać , wszystko opiszę i odezwę się jak go kupię
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:18, 11 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Pisze, że mieszanina gliny, cementu i siatki z włókna węglowego - także wydają się trwałe, ale u nas chyba nikt ich nie ma...

hmmm no właśnie czytałam skład ale nie potrafię sobie tego wyobrazić, jakie to jest, tak na żywo nie na focie... a widzę że jest ich trochę na allegro
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:06, 11 kwi 2012

Do góry
szare donice, nie wiem co to za tworzywo , może ktoś wie jak to wygląda i jak z trwałością?

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:50, 11 kwi 2012

Do góry
aaa już chcialam napisać nieźle rokuje
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:31, 11 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Byłam dziś w miejscu na mój kolejny ogród i znalazłam śliczne fiołeczki

???? nowa realizacja czy WASZ nowy ogród

Tak to wygląda - realizacja

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:29, 11 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Byłam dziś w miejscu na mój kolejny ogród i znalazłam śliczne fiołeczki

???? nowa realizacja czy WASZ nowy ogród
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:05, 11 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Neomi bardzo ciekawe, wpisalam na allegro i wyskoczylo mi kilka ofert. W tych linkach które mi podesłalaś te maszty wyglądają na takie masywne, te na allegro jakieś mizerne... czy wiesz jakie to jest w użytkowaniu?czy byle wiaterek żagla nie poniesie w siną dal? zastanawiam się te czy taki żagiel pasuje do takiego domu jak mój tzn prosty wiejski dom ...

Aniu nie wiem jak to jest z ich użytkowaniem ? Kaisog1 pisała w wątku u Bogdy , że widziała w Kubusiowie , że stoi taki na polu i nic się z nim nie dzieje ... masz rację , że te na allegro są jakieś słabe, będę szukać ofert, to dam Ci znać... ja nie potrzebuję tych masztów, bo M ma pomysł, jak je zakotwiczyć i będzie kombinował z linami stalowymi ... myślę, że pasuję do Ciebie , parasole się nie sprawdzają ... a Ty planujesz na tarasie czy gdzieś dla dzieci , w okolicy placu zabaw?

hm...a zdradzisz pomysł? gdzieś kiedyś widziałam takie grube pale zamocowane pod skosem do których były przymocowane własnie żagle..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 11 kwi 2012

Do góry
a w kamyczkach dwa pierwsze fioletowe

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:38, 11 kwi 2012

Do góry
i jeszcze 'budyniowe' w pełnym kwitnieniu

i młody po szkole ogląda kwiatuszki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 11 kwi 2012

Do góry
razem z 'budyniowymi' zaczynają kwitnąć biełe krokusy

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:17, 11 kwi 2012

Do góry
zamiast iść robić jedzenie dla dzieci to siedzę i tak sobie wkółko ogladam tego boćka i tak sobie myslę że super byłoby uczucie móc pogłaskać takiego boćka... wariatka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:14, 11 kwi 2012

Do góry
Irenko i tej wersji będę się trzymać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:12, 11 kwi 2012

Do góry
abiko napisał(a)
Ania wpadłam i co widzę, super obwódka!
Żagiel ciekawy, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest.. hehe

Jak kupisz szare donice pokaż, też mi się takie marzą..

dzisiaj widzialam szarą donice w innym sklepie, szkliwiona, ceramiczna, ale cena mnie skutecznie odstraszyła.... 534zł czyli szukam dalej...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:46, 11 kwi 2012

Do góry
Jak myslicie wróci i będzie robil nowe gniazdo? Tak się cieszyłam że znowu będąw sąsiedztwie bocianki

a tutaj pozostałości po gnieździe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies